Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

itsetehty paholaisenhillo help!

21.12.2017 |

Eli siis oon nyt tässä tekemässä itse ekaa kertaa paholaisenhilloa ja ois muutama kysymys!
-voiko tomaattimurska olla valmista kaupan tomaattimurskaa vai täytyykö se tehdä tomaateista itse?
-kun steriloin purkin uunissa niin tarviiko kantta irrottaa kun se tulee lasipurkkiin jossa on se kansi metallisilla osilla kiinni?
-kauan hillo säilyy jos sen ottaa heti käyttöön kun on 0,7l kokonen purkki niin se on aika iso syötäväksi niin jos säilyttää jääkaapissa säilyykö se pitkään?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tein marttojen ohjeella jossa kaupan tomaattimurskaa ja ihan hyvää tuli ☺️

En ihan ymmärtänyt kysymystäsi mutta olen steriloinut molemmat: kannen ja purkin

Kyllä se säilyy samalla lailla kun muutkin hillot, avattuna kylmässä kuukausia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kuusi