Lue keskustelun säännöt.
itsetehty paholaisenhillo help!
21.12.2017 |
Eli siis oon nyt tässä tekemässä itse ekaa kertaa paholaisenhilloa ja ois muutama kysymys!
-voiko tomaattimurska olla valmista kaupan tomaattimurskaa vai täytyykö se tehdä tomaateista itse?
-kun steriloin purkin uunissa niin tarviiko kantta irrottaa kun se tulee lasipurkkiin jossa on se kansi metallisilla osilla kiinni?
-kauan hillo säilyy jos sen ottaa heti käyttöön kun on 0,7l kokonen purkki niin se on aika iso syötäväksi niin jos säilyttää jääkaapissa säilyykö se pitkään?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse tein marttojen ohjeella jossa kaupan tomaattimurskaa ja ihan hyvää tuli ☺️
En ihan ymmärtänyt kysymystäsi mutta olen steriloinut molemmat: kannen ja purkin
Kyllä se säilyy samalla lailla kun muutkin hillot, avattuna kylmässä kuukausia.