Asiaa jauhenlihasta! Pilallako??
Päiväystä jäljellä, väri punainen eikä haise pahalta. Kuitenki kun kippasin pannulle oli jauhelihan pohjassa muutama selkeästi ei punainen läntti. Rasvaako vaiko pilalla?
Kommentit (8)
Mahdollisuuksia on kolme. Jauhi on saattanut kärsiä sairaudesta, rasva on härskiintynyt tai sinne on pakattu osittain lattialle tippunutta jauhea. Mutta jos se maistuu hyvältä niin ei siihen kuole.
Kai pesit sen? Kokeile sitä, niin punainen väri tulee esiin.
Punaista väriä saat lisää pyörittelemällä lihaa punamullassa.
Voi, mitä mielen köyhyyttä toistaa tätä jo alunperin pöyristyttävän huonoa vitsiä.
Tää jauhenliha on nyt jo niin kulunut aloitusaihe että koittakaa keksiä jotain uutta jolla saatte kaipaamaanne huomiota!
Jauhenliha?! Tsiisus! Se on jauhelliha!
Hei, eikö joku jaksais keksiä "kourallinen kammottavaa kökköä" -keskustelulle jonkun miespuolisen vastineen?
Oletko tosissasi??