Punajuuri-aurajuustovuoka ei ole niin hyvää!
Ajattelin viime vuonna että pitäisi olla jotain lisää ja tein tätä vuokaa mutta ei se sittenkään ole niin hyvää enkä tee täksi jouluksi.
http://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201712182200612970_rh.shtml
Perinteinen rosolli ja punajuuri siinä muodossa on paljon parempaa ja raikkaampaa.
Kommentit (16)
Teini-ikäiset lastenlapset ovat toivoneet erityisesti juuri punajuurilaatikkoa. Minun versiossani siihen kuuluu myös purkki creme fraichea.
On se hyvää, mutta ei mitään jouluruokaa.
Mä olen muutamia kertoja tehnyt, kun suostu uskomaan, että kaksi suosikki tuotettani: punajuuri ja sinihomejuusto ei sovikaan yhteen. Yhdessä niistä tulee aivan kamalan makuista.
Sen sijaan chevre ja punajuuri sopii täydellisesti yhteen. Punajuurista(esikeitettyjä) leikataan kiekkoja, paistetaan voissa, hieman suolaa, pippuria ja chevre kiekko päälle. Lautaselle rucola pedille ja sitten vielä pirskotellaan hunajaa (saksanpähkinä rouhetta). Herkkua.
Itse laitan vain raastettua punajuurta, sipulia, kermaa, aurajuustoa, vähän voita vuoan reunoihin ja sitten uuniin. Tulee tosi hyvää!
Tein kerran, en tee toista kertaa.
Vierailija kirjoitti:
On se hyvää, mutta ei mitään jouluruokaa.
Miksi ei jouluruokaa? Ihan samaa sarjaa se on porkkana- , peruna- ja lanttulaatikon kanssa.
Olen syönyt sairaan hyvää punajuuripataa aurajuustolla. En tiedä mitä muuta siinä oli, mutta oli todella todella hyvää. Olen itse yrittänyt parilla ohjeella tehdä, aina tulee pahaa. Olisi kiva nähdä se just paras ohje, jolla saisi sen ihanan lopputuloksen.
Ei kyllä hunajaa mukaan, punajuuressa ihan tarpeeksi makeutta.
Tottakai saa sanoa hyväksi mutta totuus on että joku siinä maussa on ettei kolahda. Pari kertaa olen tehnyt kun en muistanut, ja heti kun maistoin niin ahaa, tätä se olikin ja ei maistu hyvältä.
Vierailija kirjoitti:
Mä olen muutamia kertoja tehnyt, kun suostu uskomaan, että kaksi suosikki tuotettani: punajuuri ja sinihomejuusto ei sovikaan yhteen. Yhdessä niistä tulee aivan kamalan makuista.
Sen sijaan chevre ja punajuuri sopii täydellisesti yhteen. Punajuurista(esikeitettyjä) leikataan kiekkoja, paistetaan voissa, hieman suolaa, pippuria ja chevre kiekko päälle. Lautaselle rucola pedille ja sitten vielä pirskotellaan hunajaa (saksanpähkinä rouhetta). Herkkua.
Punajuuri ja vuohenjuusto on muuten todella hyvä yhdistelmä. Ihan järjettömän hyvää. Saksanpähkinä sopii myös hyvin, kuten rucolasalaattikin.
Kuten sanoin aiemmin, niin olen syönyt todella hyvää aura-punajuuripaistosta, mutta en ole onnistunut tekemään. Eli usko pois, jos sen oikean jipon tietäisi niin eiköhän se hyvää ole :D . Muuten olen ihan semihyvä kokki, mutta joku tökkii tossa punajuuripadassa.
tuo on hyvää, kun punajuuret ensin keittää ja sitten raastaa ja käyttää kuohukermaa
Mun punajuurilaatikkoon tulee punajuuret raakoina suikaleina, aurajuustoa, creme fraichea ja ruokakermaa. Mausteeksi rosmariinia ja uuniin vähintään 3h:ksi, välillä sekoittaen. On hyvää!
Rrrakastan punajuurta ja rakastan aurajuustoa, mutta kun nämä yhdistetään ja laitetaan uuniin, niin jotain todella surullista siinä tapahtuu. En tiedä mikä siinä on mutta maku ei ole hyvä. Olen paria ohjetta kokeillut jossa on hehkutettu lopputulos taivaisiin mutta maku on aina aika meh.
Onpas ihan sairaan hyvää.