Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakastemarjoja jäädykkeeseen - ruokamyrkytyskö?

Jälkiruoka
17.12.2017 |

Voinko tehdä marjajäädykkeen kotimaisista itsepoimituista marjoista niin että sulatan pakastemarjoja vain sen verran, että saan ne soseutettua blenderissä? Sitten lisään muut aineet ja laitan pakkaseen. Syötöstä viikon päästä. Onko tässä mitään riskiä, kun marjat ois tavallaan kaks kertaa pakastettu? Nehän ei paljon lämpene mut kuitenkin.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis syödään viikon päästä

Vierailija
2/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietääkö kukaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ne bakteerit ehdi tuossa alkaa lisääntymään.

Vierailija
4/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varaa iso vuoka. Laajenevat triplaksi bakteerikäymisen ansiosta.

Vierailija
5/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noh, pari päivää sitten tein jäädykkeen kotimaisista puolukoista jotka murskasin puolijäisinä sekä kuivatuista karpaloista.

En näe asiassa ongelmaa ja olen ns tarkka asioista. Jäädykkeeni ei sisällä raakaa kananmunaa, se tökkii ajatuksenakin liikaa.

Vierailija
6/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voit. Ei ne mene miksikään tuossa ajassa. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yksi