Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Pakastemarjoja jäädykkeeseen - ruokamyrkytyskö?
Jälkiruoka
17.12.2017 |
Voinko tehdä marjajäädykkeen kotimaisista itsepoimituista marjoista niin että sulatan pakastemarjoja vain sen verran, että saan ne soseutettua blenderissä? Sitten lisään muut aineet ja laitan pakkaseen. Syötöstä viikon päästä. Onko tässä mitään riskiä, kun marjat ois tavallaan kaks kertaa pakastettu? Nehän ei paljon lämpene mut kuitenkin.
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Noh, pari päivää sitten tein jäädykkeen kotimaisista puolukoista jotka murskasin puolijäisinä sekä kuivatuista karpaloista.
En näe asiassa ongelmaa ja olen ns tarkka asioista. Jäädykkeeni ei sisällä raakaa kananmunaa, se tökkii ajatuksenakin liikaa.
Alue: Aihe vapaa
Siis syödään viikon päästä