Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun on tottunut turkkilaiseen/kreikkalaiseen/bulgarialaiseen jogurttiin, ei pysty enää syömään suomalaisia vetisiä jogurtteja

Vierailija
17.12.2017 |

HUOM! Puhun nyt aidoista jogurteista, jotka on tehty näissä maissa tai laajemmin Balkanin alueella. Valion tai Arlan "turkkilaiset" ja "kreikkalaiset" jogurtit ovat ihan vettä myös, EU:n pitäisi kieltää tuollainen nimikikkailu, autenttisuus on kaukana (kuten esim. Feta)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään niistä itsekkin, mutta rasvan määrä ja laatu mietityttää.

Vierailija
2/5 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen sitten poikkeus, pystyn syömään suomalaistakin jugurttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun paras ostos tälle vuodelle on kerroskattila. Siinä voi hauduttaa riisipuuron pelkäämättä pohjaan palamista.

Vierailija
4/5 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tykkään niistä itsekkin, mutta rasvan määrä ja laatu mietityttää.

Mikä niissä mietityttää?

Vierailija
5/5 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tykkään niistä itsekkin, mutta rasvan määrä ja laatu mietityttää.

Mikä niissä mietityttää?

Hän ei usko mukatieteeseen