Kun on tottunut turkkilaiseen/kreikkalaiseen/bulgarialaiseen jogurttiin, ei pysty enää syömään suomalaisia vetisiä jogurtteja
HUOM! Puhun nyt aidoista jogurteista, jotka on tehty näissä maissa tai laajemmin Balkanin alueella. Valion tai Arlan "turkkilaiset" ja "kreikkalaiset" jogurtit ovat ihan vettä myös, EU:n pitäisi kieltää tuollainen nimikikkailu, autenttisuus on kaukana (kuten esim. Feta)
Kommentit (5)
Olen sitten poikkeus, pystyn syömään suomalaistakin jugurttia.
Mun paras ostos tälle vuodelle on kerroskattila. Siinä voi hauduttaa riisipuuron pelkäämättä pohjaan palamista.
Vierailija kirjoitti:
Tykkään niistä itsekkin, mutta rasvan määrä ja laatu mietityttää.
Mikä niissä mietityttää?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tykkään niistä itsekkin, mutta rasvan määrä ja laatu mietityttää.
Mikä niissä mietityttää?
Hän ei usko mukatieteeseen
Tykkään niistä itsekkin, mutta rasvan määrä ja laatu mietityttää.