Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun tekee ohrapuuron uunissa, siihen tulee sellanen kalvo. Pitääkö se aina erikseen kaapia pois

Vierailija
16.11.2017 |

Eli kun teen ohrapuuron uunissa, niin kesken kypsymisen siihen tulee sellanen kalvo. Mä aina kaavin kauhalla sen kalvon siitä pois ja laitan taas takas uuniin. Ja taas kun se alkaa muodostuun, otan taas pois. Samalla sekottelen sitä puuroa aina välillä, jos en ottais kalvoa pois niin sekottaisin sen kalvon sinne puuron joukkoon.

Vai pitääkö tää tehä niin, että antaa sen kalvon vaan olla eikä puuroa tarttis ees kesken uunissa olon sekoittaa? Ja ottaa sen kalvon vasta sitten siitä, kun puuro on valmis?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muumilaakson marraskuu-kirjassa oli, että kalvokin pitää puurosta syödä.

Vierailija
2/3 |
16.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata sohia puuroa kesken paiston. On makuasia, ottaako sen lopuksi pois vai syökö. Minä syön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan syötävää on, syön omasta puurostani.