Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Huhhuh että pakastepelmenit on hyviä! <3

Vierailija
15.11.2017 |

Nam!

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miltä ne maistuu, onko niissä jotain täytettä? Mistä niitä saa? 

Vierailija
2/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten ne valmistetaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saako ihan tavan S- tai K-marketista? Tekis mieli kokeilla.

Vierailija
4/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinnostaa minuakin, mistä niitä saa?

Vierailija
5/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä kans ja miten niitä syödään? Semmoisenaan? Salaatin kana? Kastiketta? Miten ne syödään??

Vierailija
6/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Citymarketista ainakin saa - sekä liha- että kasvistäytteisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaimon tekemät ovat takuulla paljon parempia.

Vierailija
8/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syödään smetanan tai kermaviilin kanssa :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Citymarketista ainakin saa - sekä liha- että kasvistäytteisenä.

Minkä merkkisiä? 

Äitini muistaakseni kertoi joskus, että pelmenit olivat muodissa jonkin aikaa 70-luvulla, kun venäläistä kulttuuria pidettiin trendikkäänä. 

Vierailija
10/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ne samoja kuin dumplingsit joita master chefissä väsäillään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa kait niitä pakaste-Pelimanneja syödä jos haluaa, useimmat ei halua. Ei, vaikka olisivat tuoreitakin.

Vierailija
12/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syötiin kotona niitä paljon kun olin muksu. Syntynyt siis 80-luvun alussa. Ja ovat sikahyviä. Smetanan ja voisulan kanssa. NAM! Tein itsekin niitä yhdessä välissä mutta en enää jaksa vaan ostan pakasteena. Joskus heitän kirkkaan sienikeiton sekaan niitä mutta yleensä vaan keitän ne pakastepelmenit suolavedessä ja namustelen smetanan kanssa.

Pelmeni, dumplings, tortellini...kaikissa sama ajatus. Taikinan sisään täytteet ja kattilaan veteen kypsymään. Kotimaa vain eri ja muoto, jauhot voi vaihdella ja täytteet sekä soosit.

Kokeilkaa te joille tämä on uus tuttavuus. Kaupan pakastealtaasta löytyy nykyään todella hyvin noita ja vähintäänkin isoimmista marketeista. Mustaa leipää, valkosipulia ja suolakurkkua velä smetanan kanssa kylkeen ja siinä on kiva Suomi 100 - alkuruoka tai osa vaikka lounasta, siis jos ei ihan finskilinjalle halua lähteä, nuohan on siis naapurista. Nauttikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko ne samoja kuin dumplingsit joita master chefissä väsäillään?

Varmaankin samantyyppisiä juu. Monissa maissa ja kulttuureissa on erilaisia variaatioita dumplingeista tai täytetyistä pikku nyyteistä, mm. ravioli Italiassa.

Vierailija
14/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin on. S-Marketista niitä varmaan saa muuallakin päin Suomea. 

Itse söin vain sellaisenaan, mutta esimerkiksi joku aasialainen keitto varmaan sopis niiden kanssa. En tiedä mikä olisi venäläinen tapa syödä ne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä rakastan pelmeneitä. Mummo teki niitä kun olin pieni ja tarjosi lihaliemessä. Ihan taivaallisia. Kalliossa on yksi ravintolakin mistä saa todella hyviä.

Pitäiskin tehdä itse.

Vierailija
16/16 |
15.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelmeniä lähinnä on italialainen ravioli, toki sama idea kuin muissakin täytetyissä pastatuotteissa