Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oikeasti hyviä ruokia

Vierailija
05.11.2017 |

Laittakaa tähän teidän mielestä hyviä ruokia. Ja nyt ei puhuta kiusauksista, laatikoista,makkarakastikkeesta tms. Vaan jostain oikeasti tosi hyvästä.

Aloitan itse.

Lohicheviche. Tuoretta lohta, chiliä, limeä, korianteria ja suolaa. Nam. Helppoa ja herkullista.

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
05.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kampasimpukat.

Vierailija
2/18 |
05.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äsken syötiin ihanaa stroganoffia ja risottoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
05.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki sieniruoat.

Vierailija
4/18 |
05.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Läskisoosi. Hernekeitto.

"Lohicheviche" Ei se fiini nimi tee siitä sörsselistä yhtään parempaa.

Säälittävää olla "mukahieno" ja syödä kaikkea muuta kuin perus suomi-ruokaa.

Vierailija
5/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Läskisoosi. Hernekeitto.

"Lohicheviche" Ei se fiini nimi tee siitä sörsselistä yhtään parempaa.

Säälittävää olla "mukahieno" ja syödä kaikkea muuta kuin perus suomi-ruokaa.

Mun suussa ei läskisoossi ja hernekeitto maistu hyvältä. Liian tunkkaista. Fressi ruoka maistuu paremmin. Eikä siinä ole mitään "muka hienoa", se nyt vaan on mun makuni. Mä en voi myöskään sietää mitään mihin tulee munamaitoa 🤐 miten se on säälittävää?

Vierailija
6/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaisi ehkä sitten opetella kirjoittamaan oikein sen lempilohiruokansa nimi, jos siitä niin kovasti tykkää.  :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Läskisoosi. Hernekeitto.

"Lohicheviche" Ei se fiini nimi tee siitä sörsselistä yhtään parempaa.

Säälittävää olla "mukahieno" ja syödä kaikkea muuta kuin perus suomi-ruokaa.

Chevichen nimi on cheviche. Vai millä nimellä kutsuisit sitä? Se ei todellakaan ole mitään sörsseliä.

Vierailija
8/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chevichen nimi on cheviche. Vai millä nimellä kutsuisit sitä? Se ei todellakaan ole mitään sörsseliä.[/quote]

😂

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehty pizza ja tacot 😻

Vierailija
10/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Äsken syötiin ihanaa stroganoffia ja risottoa

Eli siis stroganoffia ja riisiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sillä kirjoitusasulla niin väliä? Jokainen varmasti ymmärsi. Itse kirjoitan ceviche, mutta reseptejä löytyy netistä molemmilla tavoilla kirjoittaa.

Kysymykseen itseensä vastaan sinisimpukat.

Vierailija
12/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nepalilainen ruoka 😚 peittoaa kepeästi pizzat ja kebabit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäk donaltsin juustopurkeri ja kylmä kokis, nam.

Vierailija
14/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Äsken syötiin ihanaa stroganoffia ja risottoa

Eli siis stroganoffia ja riisiä?

Ei vaan stroganoffia ja risottoa. Lukutaidossa vikaa vai etkö tiedä mikä on keitetyn riisin ja risoton ero;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
06.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näitä nyt tulee ite tehtyä ja on herkullisia ja opiskelijankin budjetille sopivia:

- kampasimpukkapasta

- stroganoff

- ragu

- burgundin pata

- ankanrintaa ja punaviinikastiketta paistinperunoilla

Sitten vähän tyyriimpää, mutta pari kertaa vuodessa tehtävää ja törkeän hyvää:

- lampaan sisäfile madeirakastikkeella parsarisoton kera

Vierailija
16/18 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Näitä nyt tulee ite tehtyä ja on herkullisia ja opiskelijankin budjetille sopivia:

- kampasimpukkapasta

- stroganoff

- ragu

- burgundin pata

- ankanrintaa ja punaviinikastiketta paistinperunoilla

Sitten vähän tyyriimpää, mutta pari kertaa vuodessa tehtävää ja törkeän hyvää:

- lampaan sisäfile madeirakastikkeella parsarisoton kera

Aijaijai lammas on kyllä ihanaa. Itse vastaan aito kreikkalainen ruoka. Pakko päästä vähintään kerran vuodessa reissuun ja syömään 😍

Vierailija
17/18 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Igorin kana. Lamminpään lumous. Smetanalohi.