Voiko pihjalanmarjoista tehdä kiljua?
Kommentit (8)
Kyllä nyrkillinen hiivaa kattilaan ja kossu pakkaseen, se-o siiin.
Anna palaa, tuskin siitä ainakaan normiakiljua huonompaa tulee.
Kyllähän pihlajanmarjoihin muodostuu alkohlia ihan luonnollisesti käymisteitse, pitoisuus jopa 0,3%. Ruusunmarjaviina voisi myös olla aika tymäkkää.
Tuleeko kukaan korjaamaan tuon pihjala virheen?
Vierailija kirjoitti:
Kyllähän pihlajanmarjoihin muodostuu alkohlia ihan luonnollisesti käymisteitse, pitoisuus jopa 0,3%. Ruusunmarjaviina voisi myös olla aika tymäkkää.
Linnut on ainakin välillä ihan huppelissa. Ne laulelee oudosti ja lentelee miten sattuu.
Kotiviiniaineista valmistus ei ole juurikaan vaikeampaa kuin kiljunteko, muttei rasita maksaa niin paljon ja maku on parempi.
Pihlajanmarjoissa on kova kuori, joka pitäisi rikkoa jotenkin että käyminen alkaa. Pihlanmarjoista saa oikein hyvää hilloa ja viiniä. Kokeilemalla oppii.
toki