Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pihjalanmarjoista tehdä kiljua?

Tenttu Teppo
06.10.2017 |

Pihjalalalala lai lai leiii!!!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

toki

Vierailija
2/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä nyrkillinen hiivaa kattilaan ja kossu pakkaseen, se-o siiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna palaa, tuskin siitä ainakaan normiakiljua huonompaa tulee.

Vierailija
4/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän pihlajanmarjoihin muodostuu alkohlia ihan luonnollisesti käymisteitse, pitoisuus jopa 0,3%. Ruusunmarjaviina voisi myös olla aika tymäkkää.

Vierailija
5/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pistää närästään:)

Vierailija
6/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuleeko kukaan korjaamaan tuon pihjala virheen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän pihlajanmarjoihin muodostuu alkohlia ihan luonnollisesti käymisteitse, pitoisuus jopa 0,3%. Ruusunmarjaviina voisi myös olla aika tymäkkää.

Linnut on ainakin välillä ihan huppelissa. Ne laulelee oudosti ja lentelee miten sattuu.

Vierailija
8/8 |
06.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotiviiniaineista valmistus ei ole juurikaan vaikeampaa kuin kiljunteko, muttei rasita maksaa niin paljon ja maku on parempi.

Pihlajanmarjoissa on kova kuori, joka pitäisi rikkoa jotenkin että käyminen alkaa. Pihlanmarjoista saa oikein hyvää hilloa ja viiniä. Kokeilemalla oppii.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän seitsemän