Maidottomalla täytekakun kuorrutus?
Itse olen ihan hulluna kermakakkuihin, mutta nyt se ei onnistu... POikani ei saa maitoa käyttää (1v). Milläs kakun koristelisin. Kiilteestä en itse pidä...
Olisko kivoja vinkkejä?
Kommentit (3)
mutta ajattelin tehdä allergisen mokkapaloja, joten tulisi ehkä liikaa suklaata. Ja suklsskuorrutuksen tekisin ihan vaan tomusokerista, tummasta kaakaosta, maidottomasta margariinista ja kahvista.
Lisää vinkkejä?
Vaniljakastikevaahdon rakenne ei ole samanlaista kuin kermavaahto, vaan on melko löysää. Sitä ei voi pursottaa mutta voi sitä kuitenkin levittää kakun pintaan kun sitten koristelee muuten. (kakku kannattaa säilyttää kylmässä ennen tarjoilua, mutta sehän tietysti koskee kermakakkuakin.)
Yksi kuorrutusvaihtoehto on myös maidoton kreemi. Pari ohjetta sellaiseen löytyy tuosta alla olevasta linkistä.
http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=6856180&p=3&tmode=1&smode…
Marsipaanissa ei ole maitoa, kaikki vaan eivät pidä sen mausta.
Marjat tai hedelmät kakun päällä kiilteen kanssa olisivat kyllä kauniita, reunoille voisi laittaa paahdettuja mantelilastuja/mantelirouhetta.
Kävisikö suklaakuorrutus? Esim. Fazerin Premium-suklaassa (70%) on alle 0,5% maitojauhetta.