Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokia pakastatte?

Vierailija
15.09.2017 |

Minusta aika harva valmis ruoka on hyvää pakastuksen jälkeen. Perunakin on jauhomaista riippumatta laadusta (keitto). Kastikkeet kokkareisia. En ymmärrä kun aina hoetaan, että tee pakkaseen ruokaa mutta minusta se on aika ällöttävää pakastamisen jälkeen. Ainoastaan liha, leipä ja leivonnaiset pysyy hyvänä. Juustokin, hyi, menee ainoastaan pitsaan tai muuhun kuumaan ruokaan.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
15.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoa minäkään en pakasta, enkä maito/rasvapohjaisia kastikkeita. Melkein kaiken muun kyllä. Kyse on vain siitä, että pitää pakastaa tarpeeksik nopeasti (tarpeeksi kylmässä) ja sulattaa oikein. Ja sulatuksen jölkeen ei odotella päiväkausia syömistä.

Vierailija
2/12 |
15.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on tyhmä pakastin jonka lämpötilaa ei voi itse säätää. :( Ei lokeropakastin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
15.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mieltä. Harva ruoka on hyvää pakastettuna

Vierailija
4/12 |
15.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään syödä kaiken ruoan tuoreena, en tykkää mikrottaa eilisiä tai sulattaa pakasteesta.

Vierailija
5/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla pakasteessa itse keitettyä hernesoppaa, pitsaa, makaronilaatikkoa jne...

Vierailija
6/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakasteesta löytyy vain marjoja, kaupan pakastekasviksia ja -vihanneksia. Itse tehtyjä ruokia ja leipomuksia en pakasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastan ainoastaan leipää.

Vierailija
8/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastan itsetehtyä leipää ja pullaa, mutta mitään ruokaa en. Se on vaan niin pahaa sulatuksen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on pakastettuna valmiiksi keitettyä riisiä ja makaronia. Valmiiksi keitettyä kahvia pakastan pestyihin jugurttipikareihin, joista se on helppo irroittaa ja hupsauttaa Teema-mukiin ja mikrottaa. On muuten kätevä vierasvarana!!

Vierailija
10/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pataruokia (stroganoff, gulassi jne), kastikeruokia (broilerikastike, jauhalihakastike), keittoja (sose- ja tavallisia), lihapullia kastikkeessa tai ilman, lasagnea, kaalilaatikkoa tai makaronilaatikkoa. Ei mene miksikään, keittojenkin maku vaan paranee lämmitettäessä. Kun hitaasti lämmittää ja sekoittaa hyvin ei laatu kärsi ollenkaan.

Lisäksi tietty kakkua, pullaa, piirakoita (suolaisia ja makeita), pasteijoita, joka cookiestaikinaa.

Noita keittoja teen tarkoituksella ison kattilallisen pakkaseen mulle ja miehelle lounaaksi kun ollaan kotitoimistolla. Yksittäiset ylijääneet annokset hakee opiskelijatyttö tai vien anopille kerran viikossa.

Itseasiassa pakkasessa on muutama Munster juustokiekkokin puolitettuna. Siitä saa ihanaa juustoperunaa. Ja tietty marjoja. Ja jos hedelmät alkaa menemään ylikypsiksi eikä ehditä syömään pilkon ne pusseihin smoothieta varten. Lisäksi lihaa ja kalaa sellaisenaan, tällähetkellä myös fasaania.

Meillä on aika hyvä kiertonopeus ruuissa joten ei ehdi vanhenemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minulla on pakastettuna valmiiksi keitettyä riisiä ja makaronia. Valmiiksi keitettyä kahvia pakastan pestyihin jugurttipikareihin, joista se on helppo irroittaa ja hupsauttaa Teema-mukiin ja mikrottaa. On muuten kätevä vierasvarana!!

:D

Vierailija
12/12 |
22.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastan hernekeittoa ja pizzaa. En muita valmisruokia.

Pizzanpaloja sulattelen mikrolla välipalaksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kahdeksan