Erottaisitko sokkotestissä turkkilaisen jogurtin kreikkalaisesta?
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Epäilenpä.
Onhan niissä yleensä erilainen rakenne: kreikkalainen on juoksevampaa, turkkilainen lohkeavaa.
Lindahlsin kreikkalainen on ainakin ihan sementtiä. :D
En halua maistaa turkkilaista. Mutta ovatko ne tosi samanlaisia? Entä rasvaprosentti? Onko toinen happamampaa tms?
Vierailija kirjoitti:
En. Molemmat on lohkeavia.
LIDLin kreikkalainen on pehmeää ja kermaista, ei lohkea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Molemmat on lohkeavia.
LIDLin kreikkalainen on pehmeää ja kermaista, ei lohkea.
Kreikassa en törmännyt kertaakaan lohkeavaan kreikkalaiseen jogurttiin, vaikka monta kertaa päivässä syötiin ja eri rasvaprosenteilla. Toisaalta en ole törmännyt myöskään turkkilaiseen notkeaan jogurttiin, vaan kaikki niistä ovat olleet lohkeavia. Mausta voi olla vähän hankalampi päätellä, paljon vaikuttaa käytetty rasvaprosentti, vaikka kai kreikkalainen hiukan kermaisempaa on siinä, missä turkkilainen enemmän hapatettua.
Sori ot, mutten voi ohittaa täällä olevaa asiantuntemusta: miten bulgarian jogurtti eroaa turkkilaisesta ja kreikkalaisesta?
Voi juma, että ihmiset ihan näyttämällä näyttää lapsellisuutensa tällä palstalla!
Vierailija kirjoitti:
Sori ot, mutten voi ohittaa täällä olevaa asiantuntemusta: miten bulgarian jogurtti eroaa turkkilaisesta ja kreikkalaisesta?
Bulgarian jogurtti on tosi kirpeää. Ja vähärasvaisempaa (ainakin Suomessa). En sitten tiedä millaista se Bulgariassa on.
Onko suomijugurteissa enemmän vettä, koska ne ovat niin vellimäisiä ja juoksevia?
Onhan niissä yleensä erilainen rakenne: kreikkalainen on juoksevampaa, turkkilainen lohkeavaa.