Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Erottaisitko sokkotestissä turkkilaisen jogurtin kreikkalaisesta?

Vierailija
11.09.2017 |

Epäilenpä.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Epäilenpä.

Onhan niissä yleensä erilainen rakenne: kreikkalainen on juoksevampaa, turkkilainen lohkeavaa.

Vierailija
2/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Epäilenpä.

Onhan niissä yleensä erilainen rakenne: kreikkalainen on juoksevampaa, turkkilainen lohkeavaa.

Lindahlsin kreikkalainen on ainakin ihan sementtiä. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En halua maistaa turkkilaista. Mutta ovatko ne tosi samanlaisia? Entä rasvaprosentti? Onko toinen happamampaa tms?

Vierailija
4/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Molemmat on lohkeavia.

Vierailija
5/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ne pitäisi erottaa?

Vierailija
6/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En. Molemmat on lohkeavia.

LIDLin kreikkalainen on pehmeää ja kermaista, ei lohkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan turkkilainen selvästi happamampaa.

Vierailija
8/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En. Molemmat on lohkeavia.

LIDLin kreikkalainen on pehmeää ja kermaista, ei lohkea.

Kreikassa en törmännyt kertaakaan lohkeavaan kreikkalaiseen jogurttiin, vaikka monta kertaa päivässä syötiin ja eri rasvaprosenteilla. Toisaalta en ole törmännyt myöskään turkkilaiseen notkeaan jogurttiin, vaan kaikki niistä ovat olleet lohkeavia. Mausta voi olla vähän hankalampi päätellä, paljon vaikuttaa käytetty rasvaprosentti, vaikka kai kreikkalainen hiukan kermaisempaa on siinä, missä turkkilainen enemmän hapatettua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sori ot, mutten voi ohittaa täällä olevaa asiantuntemusta: miten bulgarian jogurtti eroaa turkkilaisesta ja kreikkalaisesta?

Vierailija
10/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi juma, että ihmiset ihan näyttämällä näyttää lapsellisuutensa tällä palstalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sori ot, mutten voi ohittaa täällä olevaa asiantuntemusta: miten bulgarian jogurtti eroaa turkkilaisesta ja kreikkalaisesta?

Bulgarian jogurtti on tosi kirpeää. Ja vähärasvaisempaa (ainakin Suomessa). En sitten tiedä millaista se Bulgariassa on.

Vierailija
12/12 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko suomijugurteissa enemmän vettä, koska ne ovat niin vellimäisiä ja juoksevia?