Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mousse-kakut, kaikki samanlaisia, eri makuja. Vedätystä mielestäni

Vierailija
07.09.2017 |

Muka laaja valikoima kakkuja. Täytyy olla kahvilassa oikeita kakkuja.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
08.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mieltä, minusta moussekakku ei korvaa oikeaa kakkua. Se on hyytelö.

Vierailija
2/7 |
08.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moussekakut on ihania kun ne tehdään hyvin. Pohjia ja makuja voi varioida loputtomasti.

Samanlaisiahan ne kermakakut ja suklaakakutkin on - kermakakuissa "aina" sama pohja ja vain täyte/pintamarjat vaihtelee, suklaakakuissa "aina sama suklaakakku ja täytteet vaihtelee, suklaata kuorrutuksena.

Samaa samaa, eikös? Mulle ei ole väliä, pidän kaikista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
08.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moussekakut on nyt in. Pian tulee taas oikeiden täytekakkujen vuoro. Moussekakut on ihan ok, jos ne tehdään aidoista raaka-aineista. Valitettavan moni konditoria/kahvila/ravintola menee sieltä mistä aita on matalin ja tekee kakut valmiista, omasta mielestään lähes aidon makuisesta jauheesta.

Olin kerran duunissa konditoriassa, joka oli silloin kohtuu hyvässä maineessa pk-seudulla. Moussekakkuja meni siihen aikaan todella paljon ja oikeasti hävetti niitä tehdä asiakkaille. Sen kun sekoitteli kermaan milloin mitäkin makua jauhetta ja laittoi kaappiin odottelemaan koristeita.

Vierailija
4/7 |
08.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moussekakut on nyt in. Pian tulee taas oikeiden täytekakkujen vuoro. Moussekakut on ihan ok, jos ne tehdään aidoista raaka-aineista. Valitettavan moni konditoria/kahvila/ravintola menee sieltä mistä aita on matalin ja tekee kakut valmiista, omasta mielestään lähes aidon makuisesta jauheesta.

Olin kerran duunissa konditoriassa, joka oli silloin kohtuu hyvässä maineessa pk-seudulla. Moussekakkuja meni siihen aikaan todella paljon ja oikeasti hävetti niitä tehdä asiakkaille. Sen kun sekoitteli kermaan milloin mitäkin makua jauhetta ja laittoi kaappiin odottelemaan koristeita.

Jotain tällaista arvelinkin.

Vierailija
5/7 |
08.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on ihan hyviä, mutta jos valikoima on ihan samantyyppisiä moussepohjia vain eri makuisina, niin eihän se kovin laaja ole. Ja ehkä vähän on kyllästyminen iskenyt nyt, kun niitä muutaman vuoden ajan saanut aina halutessaan, eikä vain satunnaisena erikoisuutena.

Vierailija
6/7 |
20.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskomatonta vedätystä on, että moussekakkua myydään juustokakkuna! Ja hah.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin maustettu kreikkalainen jogurtti maistuu aivan mousse-kakulta. Siis tasan tarkkaan. Myös koostumus tuntuu samalta. Kertoo aika paljon moussekakun tasosta.