Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Valurautapannu ja onnistunut rasvapoltto.

Vierailija
02.09.2017 |

Muutaman vuoden olen valurautapannun omistanut ja ensimmäisten rasvapolttojen jäljiltä se oli niin tahmea, että paistinlasta jäi lähes pystyyn kun sen pannulle tökkäsi. Nyt alkaa olla kaikki kohdillaan, ja just hetki sitten paistelin siinä jauhelihapihvit eikä minkään näköistä tarttumista. Sormen päällä vähän silavaa pyörittelee lämpiävään pannuun ja ei kun liha paistumaan. Toki väriähän se liha saa enemmän keraamiseen tai tefloni pintaiseen verrattuna, mutta kyllähän se tuntumakin on erilainen kun sitä safkaa äänen suuntaan tuuppii.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole teflonin kanssa ollut mitään ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla