Mitä syötävää kanansiivissä on?
Minusta ei mitään??? En oikein ymmärrä. Teettekö te ruoaksi kanansiipiä? Jaloissa on sentään lihaa mutta käsissä ei.
Mielipiteitä?
Kommentit (28)
Kanan siivet olivat ennen jätettä. Joku markkinamies keksi että laitetaan niihin vähän chiliä ja myydään 5e/kg. Eli kovempi hinta kuin esim. koipireisillä. Tuosta on varmaan saanut jonkin ison palkinnon. Onhan siinä sentään se nahan riekale ja vähän maustekastiketta.
Nahka ja soosi. Jälkkäriksi voi imeskellä luita.
Pieni määrä maustettua ja käristettyä kanannahkaa, siitä saa hyvin kolesterolia.
Jos lehmät osaisi lentää...
...niin niiden siivet ne sentään olisi jotain!
Ne on niin herkkua! Niitä täytyy syödä paljon, onhan yhdessä aina pari haukkausta :)
Kaikilta vlogaajilta kysellään koska hot wings videoo?
Vierailija kirjoitti:
Kanan siivet olivat ennen jätettä. Joku markkinamies keksi että laitetaan niihin vähän chiliä ja myydään 5e/kg. Eli kovempi hinta kuin esim. koipireisillä. Tuosta on varmaan saanut jonkin ison palkinnon. Onhan siinä sentään se nahan riekale ja vähän maustekastiketta.
Eikö ole hyvä että kaikki käytetään ruuaksi? Sun mielestä parempi heittää roskiin.
Meillä syödään ihan säännöllisesti siipiä ja käydään joskus ravintolassakin syömässä. Hyviä ovat :)
ne kannattaa syödä ryyppäämisen yhteydessä
onhan niissä. kaikki paitsi luut.
Ällöttäviä ja turhia nahka-luu-jätteitä. Kuulosti aluksi hyvältä joku "chilillä maustetut chicken wingsit", mutta kun totuus paljastui, niin enpä ole enää koskenut.
Onhan niissä nyt suullinen lihaakin, ja sitä paitsi esim. Horneteissa on puolet jalkoja ja puolet siipiä, keskimäärin. Eli ei ne ole pelkästään siipiä.
Ja broilerissahan se kaikkein herkullisin on nimenomaan nahka, maustettuna ja rapeaksi käristettynä.
Siipihän on grillatussa broilerissa se maukkain osa. Itse kananliha ei maistu oikeastaan miltään.
Kanansiipiähän ei ole ollut kaupoissa vuosikymmeniin. Aikoinaan oli sitä halvinta ruokaa, muutama markka kilolta. Ysärillä siivet muuttuivat broilerinsiiviksi ja niilläkin oli hintana max vitonen kilolta. Pellille mahtui pari kiloa ja a vot, herkkuruokaa halvalla. Nykyiset Hornetit ovat osoitus nykyisten ruokafirmojen ahneudesta.
Ja muuten: Nykyisin kuluttajille myydään lähinnä broileria tai kananpoikaa, siis poikatipuista kasvatettuja. Tyttötipuista tulee kanoja, joita käytetään munantuotantoon.
Jos haluaa keitettyä kanaa, siihen olisi todella löytää kana ja keittää oikein kauan hitaalla lämmöllä. Broilerista ei tule likimainkaan samanlaista.
Ennen kuin syytätte pilkunviilauksesta, kysynpä teiltä, mitä te ravintolassa tilaatte pihviä halutessanne? Lehmääkö?
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään,en ymmärrä miksi joku niitä ostaa.
Koska ne maistuu hyviltä...?
Hehe, wingsit on ehtaa wt-ruokaa. Näen jo silmissäni miten tatskatut pariskunnat kusiverskoissa ja lippiksissä juovat Koffin ja syövät Wingsejä. Nimikin jo vetoaa heihin!
Vierailija kirjoitti:
Ja muuten: Nykyisin kuluttajille myydään lähinnä broileria tai kananpoikaa, siis poikatipuista kasvatettuja. Tyttötipuista tulee kanoja, joita käytetään munantuotantoon.
Jos haluaa keitettyä kanaa, siihen olisi todella löytää kana ja keittää oikein kauan hitaalla lämmöllä. Broilerista ei tule likimainkaan samanlaista.
Ennen kuin syytätte pilkunviilauksesta, kysynpä teiltä, mitä te ravintolassa tilaatte pihviä halutessanne? Lehmääkö?
Ja nyt on kyllä puurot ja vellit sekasin sulla. Kana ja broileri on ihan erikseen. Munivien rotujen kukkotiput silputaan minkiruuaksi, ei kasvateta lihaksi. Broilerit sen sijaan ovat sekä kukkoja että kanoja ja ne on jalostettu kasvamaan 5 viikossa teuraskuntoon.
Ei mitään syötävää, erehdyin yhtenä päivänä työpaikan ruokalassa noita ottamaan. Sama kuin olisi jotain rapuja syönyt.
Ei mitään,en ymmärrä miksi joku niitä ostaa.