Tissit riippumaan

" Erin Roberstonin kehittelemästä uutuustuotteesta. The Ta-Ta Towel -niminen tuote on kehitetty taistelemaan monien suuripovisten naisten kokemaa ongelmaa, eli tissihikeä vastaan".

https://www.youtube.com/watch?v=jGNeStIp1qE

Erikoisen näköiset rintaliivit eivät ole tarkoitettu käytettäväksi vaatteiden alla vaan kotona esimerkiksi suihkun jälkeen sen aikaa, kun nainen vaikkapa meikkaa ja kuivattaa hiuksiaan.

The Ta-Ta Towel aiheutti paljon kommentointia sekä puolesta ja vastaan. Isorintaiset naiset tunnistivat kuitenkin täysin sen ongelman, jota varten tuote oli kehitetty. Yksi naisista koki, että tuote on todella mukava ja toimii, sillä se oli hänen rinnoilleen juuri oikean kokoinen. Hänkään ei tosin haluaisi käyttää tuotteen mukavuudesta huolimatta 45 dollaria sen hankkimiseen.

https://www.stara.fi/2017/08/26/rintojen-riippukeinut-pantiin-testiin/

Kommentit (2)

Vierailija

En tee tollaisella mitään. Suihkusta tullessani olen todennäköisemmin alasti ja julkiselle paikalle noi ovat mielestäni liian paljastavat. Noita ei ilmeisesti myöskään saa vaatteiden alle, joten ne ovat Suomessa epäkäytännölliset - meinaan, montako hellepäivää täälläkään oli, jolloin noita olisi voinut käyttää? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla