Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pakko avautua. Aloitin pätkähomman kesän alussa, työskennellään tiimeissä ja työtehtävien puolesta tulee oltua paljon yhdessä aamusta iltaan. Heti alussa huomasin että nyt on etenkin yksi tyyppi jonka kanssa juttu luistaa ja työt sujuu. Alusta asti oli myös selvää että molemmat ovat perheellisiä. Ja hyvissä parisuhteissa. Työkaverini on sanonut muiden läsnäollessa pitävänsä minusta, sanonut kahdenkesken että pitää siitä kuinka tajuan jutut samalla tavalla ja ymmärrämme toistemme ajatuksenjuoksua, jopa harmitellut ääneen naimisissa oloaan.. Me lauletaan autossa työpisteiden välit, työkaverini on valmis bäkkäämään aina kun tulee tarve, ja toisinpäin. Ylipäänsä tosi hauskaa että on tyyppi jonka kanssa voidaan hoitaa hommat niin että molemmilla on asiat parhain päin töissä. ...se vaan että välillä tuntuu että meillä on liian kivaa. Vaikka hommat pidetään korrektina ja tiedetään miltä pohjalta mennään, silti. No, onneksi tämä loppuu kk:n päästä ja tämä oli vain mukava kesä. Kiitos anonyymin avautumisen mahdollisuudesta av.

Kommentit (2)

Vierailija

Kai ymmärrät, että hän tykkää yhtä paljon myös seuraavasta pätkätyöläisestä, joten sinuna en vielä ottaisi lopullista eroa nykyisestä perheestäsi. Ja hänhän on siis muistuttanut, että on naimisissa, vaikka muka pahoittelikin.

Minullakin on ja on ollut tosi mukavia työkavereita, joiden kanssa työt sujuu leikiten, mutta ei niiden kanssa onneksi ole tarvinnut muuta elämää panna sekaisin. Nauti siitä, että töissä on kivaa, mutta ymmärrä myös, että niin hauska ja sosiaalinen ihminen on todennäköisesti hauska myös kotonaan ja tuskin hänen nyksänsä on sinua huonompi - vaikka saattaakin olla viisaampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla