Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Millainen suola teillä käytössä?
Kommentit (10)
Karkea ja hieno merisuola ruoanlaittoon ja jodioitu suola pöytäsirottimessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meillä on ihan vanha kunnon natriumkloridi. Nuo kaikki hienostelu suolat on ihan sitä samaa natriumkloridia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vuorisuolaan olen nyt jumittunut. Käytän jodia lisäravinteena, kun merilevä ei uppoa, vaikka kuinka yritän. Liian voimakas ominaismaku.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ap ei ilmeisesti ole kuullutkaan ruususuolasta, savusuolasta, vuorisuolasta ja niin edelleen.
Hieno merisuola ruoanlaittoon. En tiedä, kuvittelenko vain, mutta ihan kuin sillä tulisi paremman makuista ruokaa.
Alue: Aihe vapaa
Ruususuola. Lisäks teen itse maustesuoloja