Minkälainen on herkkuvoileipäsi?
Kommentit (11)
Mantelileipä, majoneesi, voi, meetwursti, oltermanni, salaatti, kurkku, tomaatti.
Graavilohta, salaatinlehtiä, voileipämajoneesia, kurkkuviipaleita, ehkä pari ohutta viipaletta retiisiä grahampaahtoleivällä... Tarjottuna kylmän kotikaljan kanssa.
Ruikkari,ingmariini,juusto,kinkku,paistettu muna,kurkku ja päälle aromisuolaa 👌 tossa järkässä..alhaalta ylöspäin
Se on varmaan se raikas leipä, joku jääsalaatti, kinkku, kurkku, tomaatti ja maustekurkku. Tai sitten ruisvuokaleipä, muna ja silli. Tai jälkiuunileipä ja graavilohi.
Paahdettu ruisleipä, rasvaa, paksulti maksamakkaraa, juustosiivut + suolakurkkusiivut. Ei ihan viitsi joka päivä mussuttaa ;-)
Itse söin juuri jälkiuunipalan, jonka päällä voita, itse graavattua lohta, kasvimaalta päälle runsaasti tuoretta tilliä ja ruohosipulia. Muuta ei sitten tarvitakkaan.
Arkiaamun herkkuleipä on ihan vain ruis/paahtoleipä vielä lämpimällä keitetyllä munalla, metwurstilla, kalkkunaleikkeellä ja polar juustolla. Yksi leipä riittää tomaattilohkojen kera pitämään nälkää lounaaseen saakka.
Ruispala, jonka välissä on Cheddar-sulatejuustoa, jahtimakkaraa ja maustekurkkua. Eikä sitten sitä voita!
Vaasan Ohut herkku -leipää, oivariinia, kermajuustoa ja suolakurkkuviipaleita. Ah!
Kananmuna-anjovis ruisleivällä. <3