Vierailija

En syö makkaroita ja muita leikkeleitä ollenkaan.

  • ylös 0
  • alas 4

Kommentit (6)

Vierailija

Tuskin on Omegat ongelmana, mutta suolaa saat ainakin liikaa tuollaisilla määrillä!

Vierailija

Musta tuntuu, että se omega-6 on tuossa se pienin paha. Saat aika helkkaristi suolaa tuosta ja nitriittejä sekä natriumglutamaattia. Miten voi syödä noin paljon leikkeleitä vain viikossa? Kannattaisiko hieman vähentää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Grillaa broilerin rintafileitä mielummin. Saat vähäsuolaista ja lisäaineetonta ruokaa. Näitä paljon urheilijat suosii kun haluavat tankata proteiineja paljon. Jos haluaa kasvattaa lihasmassaa esimerkiksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Grillaa broilerin rintafileitä mielummin. Saat vähäsuolaista ja lisäaineetonta ruokaa. Näitä paljon urheilijat suosii kun haluavat tankata proteiineja paljon. Jos haluaa kasvattaa lihasmassaa esimerkiksi.

Rintafile on rasvatonta, ei sekään hyvä ole. Mieluummin broilerista sellainen osa, jossa on myös rasvaa. Näin proteiinin osuus jää pienemmäksi. Liika proteiini on haitaksi elimistölle.

Leikkeleitä ei pitäisi syödä lainkaan, pelkkää lisäainetta ja sokeria.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Grillaa broilerin rintafileitä mielummin. Saat vähäsuolaista ja lisäaineetonta ruokaa. Näitä paljon urheilijat suosii kun haluavat tankata proteiineja paljon. Jos haluaa kasvattaa lihasmassaa esimerkiksi.

Rintafile on rasvatonta, ei sekään hyvä ole. Mieluummin broilerista sellainen osa, jossa on myös rasvaa. Näin proteiinin osuus jää pienemmäksi. Liika proteiini on haitaksi elimistölle.

Leikkeleitä ei pitäisi syödä lainkaan, pelkkää lisäainetta ja sokeria.

Rasva mielummin kasviöljystä. Rypsiöljy on paljon terveellisempi vaihtoehto kuin broilerin rasva.

Tuosta ei tule kuin reilu 200 grammaa lihaa päivää kohti. Oikein sopiva määrä proteiinia terveelliseen ruokavalioon. Jos siis syö 1,5 kg lihaa viikossa. Hyvin lähelle virallisten suositusten mukainen määrä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Grillaa broilerin rintafileitä mielummin. Saat vähäsuolaista ja lisäaineetonta ruokaa. Näitä paljon urheilijat suosii kun haluavat tankata proteiineja paljon. Jos haluaa kasvattaa lihasmassaa esimerkiksi.

Rintafile on rasvatonta, ei sekään hyvä ole. Mieluummin broilerista sellainen osa, jossa on myös rasvaa. Näin proteiinin osuus jää pienemmäksi. Liika proteiini on haitaksi elimistölle.

Leikkeleitä ei pitäisi syödä lainkaan, pelkkää lisäainetta ja sokeria.

Rasva mielummin kasviöljystä. Rypsiöljy on paljon terveellisempi vaihtoehto kuin broilerin rasva.

Tuosta ei tule kuin reilu 200 grammaa lihaa päivää kohti. Oikein sopiva määrä proteiinia terveelliseen ruokavalioon. Jos siis syö 1,5 kg lihaa viikossa. Hyvin lähelle virallisten suositusten mukainen määrä.

Ei öljyissäkään mitään vikaa, kunhan ei ole rypsi- tai auringonkukkaöljyä. Eläinrasvoja tarvitaan myös ja ne saadaan hyvin rasvaisen lihan muodossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla