Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nuoria olisi pitänyt liikuttaa mutta rahat kadonneet omiin ja hyvien veljien taskuihin. Lohdutonta kerrontaa kuinka lahtarien laiskat jälkipolvet, jotka tupailloissa kusilätäkössään istuen ovat kuunnelleet työläisten tautonta haukkumista ja tämän takia eivät ole oikeisiin töihin taipuneet vaan on pitänyt perustaa julkiset virat ja veroeuroja kilkkimään päästä....eihän tässä saa happea kun niin äimän käkenä joutuu menoa päivittelemään.

http://yle.fi/urheilu/3-9640248

En sekuntiakaan usko että meno miksikään muuttuu. Rötöstelyn ja yhteisten verovarojen kilkkiminen on liian syvällä näiden ihmisten mielissä. Kun on kerran päässyt hyvän makuun ja rajatonta valtaa käyttämään ja ammentamaan ehtymättömältä tuntuvasta kaivosta itselleen BMV:tä ja Audia ja Mersua niin ei siinä oikeistolainen peruskilkkijä anna periksi ei sitten millään.

Käykää lapset koulua niin pääsette yhteiskunnassa asemaan missä voitte kaksin käsin kahmia veropotista etuja itsellenne.

  • ylös 5
  • alas 1

Kommentit (5)

Vierailija

Jäljet johtavat olympiakomitean. Hyvin ovat oppi-isät perehdyttäneet miten toimitaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ammattiurheilun tukemisen verovaroin voisi lopettaa kokonaan ja pistää rahat koulutukseen. Se muinaiskirkkoslaavikin antaa enemmän yhteiskunnalle kuin pallonpotkinta.

Vierailija

Hyi saatana miten kuvottavaa touhua. Miksi nuo eivät mene oikeisiin töihin? Millainen ihminen täytyy olla että edes kehtaa sikailla tuolla tavalla rahoilla jotka on tarkoitettu ihan muuhun Kuvottavinta tässä on että noita torakoita ei laiteta edes vastuuseen vaan joku kaveri järkkää aina uuteen järjestöön loisimaan.

Samaan aikaan köyhä yksinhuoltaja pistää toimeentulotukihakemusta Kelaan.

Vierailija

Urheiluseurojen saunaillat tiedetään ja seuran nimiin hankittu omaisuus, joka yllättäen koristaa puheenjohtajan tai kaverin kämppää. Ihan uskomatonta että tällaiselle touhulle ei muka voida mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla