Vierailija

Ranska haluaa varmistaa, etteivät Isisiin liittyneet enää koskaan palaa kotimaahansa tekemään terrori-iskuja.

Amerikkalaisen Wall Street Journal -lehden saamien tietojen mukaan Irakissa Mosulissa olevat Ranskan erikoisjoukot jahtaavat salaa terrorijärjestö Isisiin liittyneitä kansalaisiaan ja antavat irakilaisten sotilaiden sitten hoitaa likaisen työn.

- He hoitelevat heidät täällä, jotta heidän ei tarvitse tehdä sitä enää kotimaassa, eräs irakilainen lähde sanoi WSJ:lle.

Operaatio on jatkunut jo kuukausien ajan, mutta surmattujen määrä ei tiedetä. Tällä hetkellä joukot etsivät 27:ää korkeassa asemassa Isisissä olevaa ranskalaista.

Tarkoitus on varmistaa, etteivät nämä henkilöt palaa enää koskaan eivätkä mahdollisesti uhkaa kotimaataan. Näin kertovat Ranskan hallituksen neuvonantajat WSJ:lle.

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201705302200171831_ul.shtml

 • ylös 26
 • alas 1

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

en olisi ikinä uskonut mutta nyt nousee hattu ranskalaisille

näin tämä ongelma pitäisikin hoitaa!

 • ylös 21
 • alas 0
Vierailija

Jos tuo on totta, niin hienoa, Ranska!

Terroristit ovat valinneet luopua ihmisoikeuksistaan kunniattomalla tiellään jolla halveksuvat muiden oikeutta rauhaan ja koskemattomuuteen.
Vastustan länsimaista, täysin utopistista ja epäreilua käsitystä siitä, että olisi olemassa jokin universaali, yksilön teoista riippumaton ihmisarvo joka takaisi "ihmisarvoisen" kohtelun ja -oikeudet jokaiselle rikoksiin katsomatta.

Terroristit ovat ihmispopulaatiolle haitallisia yksilöitä, eli eliminoitavia.

 • ylös 19
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
oikein. Suojelee oikeusvaltiota.

Ei suojele. Tekee mitä tekee, mutta ihan turha yrittää asettaa itseään jotenkin moraalisesti korkeampaan asemaan.

Ilman Ranskan ryöstöretkeä Libyaan esimerkiksi Manchesterin terrrori-iskua ei olisi koskaan tehty. Britannian tiedustelupalvelu päästi tarkoituksella libyalaisia kotiarestissa pidettyjä islamisteja matkustamaan Libyaan Gaddafin syrjäyttämisen aikana. Myös tämän pommimiehen isä oli näiden joukossa. Tiedustelupalvelu jätti myös kokonaan huomioimatta pommittajan sukulaisten jo vuosia sitten terroristi-hotlineen jättämät vihjeet siitä että kyseinen mies on kertonut fantasioivansa itsemurhaiskusta juuri Britanniassa.

 • ylös 2
 • alas 14
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mutta ihan turha yrittää asettaa itseään jotenkin moraalisesti korkeampaan asemaan.

Enpä ole yhdenkään ihmisen päätä katkaissut ja esitellyt sitä netissä, joten koen olevani ainakin sen suhteen moraalisesti korkeammalla, ja todeta, että mielestäni päitä katkova terroristi ei ansaitse sellaista kohtelua joka on ihmisille varattu. Eläimet on erikseen.

 • ylös 15
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sairasta, mitä tapahtui oikeusvaltiolle?

Ai mita tapahtui ? No viattomia ihmisia on kuollut. Korkea aika etta jotain tehdaan!

Vierailija

meitän pitää kunnioittaa irakilaista oikeuskäytäntöä. he tuomitsevat ranskalaisten heille osoittamat rikolliset lakiensa mukaan.

Vierailija

Suomessa sen sijaan maksetaan isis terroristeille Kela korvausta ulkomaillekin ja kotiinpalatessa heille järjestetään vapaaehtoista kuntoutusta.  Sairasta touhua! 

Sekin raha on pois suomalaisilta vähäosaisilta.

 • ylös 12
 • alas 0
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla