Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Makkarankuoren irrottamisen sietämätön vaikeus
Herää kysymys
27.05.2017 |
Okei, normimakkarasta kuten kansallismakkarastamme Atrian punaisesta kuoren irrottaminen on helppoa, kun kuori on paksua muovia eikä ole tiukasti kiinni ruoassa, mutta miten ne makkarat, jotka on tehty tiiviiseen luonnonsuoleen? Miten repiä esim. Pakkalan Väinöltä suoli irti, kun se istuu tiukassa, vai pitääkö makkara syödä kuorineen?
Ja mitenkäs juuston kuoret? Joissain, esim. savujuustoissa, on pinnalla paksu ruskea kuori. Mistä sen tietää, onko se vahaa joka pitää poistaa vai ainoastaan paahtamisesta ruskistunutta pintaa joka on syötävissä?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Väiskiltä suolet pellolle... :)