Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Makkarankuoren irrottamisen sietämätön vaikeus

Herää kysymys
27.05.2017 |

Okei, normimakkarasta kuten kansallismakkarastamme Atrian punaisesta kuoren irrottaminen on helppoa, kun kuori on paksua muovia eikä ole tiukasti kiinni ruoassa, mutta miten ne makkarat, jotka on tehty tiiviiseen luonnonsuoleen? Miten repiä esim. Pakkalan Väinöltä suoli irti, kun se istuu tiukassa, vai pitääkö makkara syödä kuorineen?

Ja mitenkäs juuston kuoret? Joissain, esim. savujuustoissa, on pinnalla paksu ruskea kuori. Mistä sen tietää, onko se vahaa joka pitää poistaa vai ainoastaan paahtamisesta ruskistunutta pintaa joka on syötävissä?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
27.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väiskiltä suolet pellolle... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla