Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ovatko ne kaupan ilmaisbanaanit sellaisia "eilisen" banaaneita, jotka ovat jo lähellä pilkkuja eivätkä luultavasti mene enää kaupaksi? Meillä oli ennen se ilmaisbanaanilaari ilman nimeä, mutta nykyisin siinä on nimikyltti "sinkkubanaani" ja alla lukee se sama vanha teksti, että lapsille ja lapsenmielisille banaani ilmaiseksi.

Toisissa kaupoissa on kuitenkin erikseen sinkkubanaanilaari, jossa on ihan maksullisia banaaneja, ne vain ovat syystä tai toisesta muista irrotettuja. Kerran meinasin tyrkätä lapsen käteen sellaisesta banskun, ihmettelin että jaa tännekin on tullut tuollainen, ennen kuin tajusin, että ne olivatkin myytäväksi tarkoitettuja. Hämmentävää.

  • ylös 0
  • alas 9

Kommentit (5)

Vierailija

Jos joku kauppias vihjailee sinkuille seksuaalisesta tyydytysbanaanista niin kannattaisi varmaan nostaa syyte?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meidän lähikaupan lapsibanaanit oli ainakin tänään hyvännäköisiä, niin kuin oikeastaan aina

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Öö en oo kyllä ikinä nähnyt että niitä ilmaseks jaettais... 

Meillä on Citymarketissa nimenomaan ilmaisia banaaneja. Siinä oikein lukeekin, että "Ota tästä ilmainen välipala" tms. Nimitys sinkkubanaani on ilmeisesti sen takia, että ihmiset ymmärtäisivät ottaa vain yhden per nokka.

Vierailija

Yksittäiset banaanit myyvät todella huonosti, vaikka olisivatkin ihan priimakuosissa. Kaupat siten ovat tyrkyttäneet niitä uudella nimellä tai ruvenneet jakamaan näitä luultavasti hävikiksi jääviä banaaneja ilmaiseksi, jotta paljon ostavat lapsiperheet kävisivät kaupassa enemmän. Ilmaisissa sama nimitys sinkkubanaani varmaan myös siksi, ettei kukaan ottaisi myyviä banaaneja tertusta ja samalla jättäisi lisää sinkkubanaaneja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla