Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tarkoittaako lihojen "viimeinen käyttöpäivä" sitä, että liha pitää olla kypsennetty vai, että liha pitää olla jo kokonaan syöty siihen päivään mennessä?

Vierailija
12.05.2017 |

Hämmentää, auttakaa. :(

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syöty.

Vierailija
2/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostettu siihen päivään mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teurastettu.

Vierailija
4/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennetty.

Vierailija
5/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palstan naiset ovat oikeita kodinhengettäriä! Upeaa!

Vierailija
6/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paskottu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennetty on oikea vastaus.

Vierailija
8/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep, kypsennetty. Sen jälkeen sitä voi syödä 3-4 päivää huoletta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jep, kypsennetty. Sen jälkeen sitä voi syödä 3-4 päivää huoletta.

Valehtelija. t. kokki

Vierailija
10/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennetty. Valmiin ruuan (ja toki sen kypsentämättömänkin) kanssa sitten aina katso/haista/maista. Kyllä sen huomaa, jos ruoka on pilalla.

Kypsennettyä, vikana käyttöpäivänä tehtyä ruokaa on tässä huushollissa ainakin syöty jopa se 3-4 päivää. Vikoina päivinä katsottu ja haisteltu, että onhan vielä syötävää. Ja toki huolehdittu säilytyksestä.

Kokille terveisiä, että kotioloissa on monesti pikkusen eri käytänteet kuin ammattikeittiöissä. En minäkään keittiöllä töissä ollessani olisi monta päivää sitten tehtyä ruokaa tarjoillut, mutta kotona miehen kanssa ei ole niin vakavaa kunhan katsotaan, ettei pilaantunutta mennä syömään...

T.Hygieniapassin ja terveen järjen omaava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä syön lihaa jopa 7 päivää kypsennyksen jälkeen, ei ole miksikään mennyt, enkä ole sairastunut.

Vierailija
12/12 |
12.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monesti liha tai kala haisee jo ennen sitä viimeistä käyttöpäivää. Kannattaa valmistaa ja syödä heti, kun ostaa.