Vierailija

Hänestä on tullut jo paikan vakiokalustoa. Kaikkien näiden liki viiden vuoden aikana, jotka hän on opinahjossa viettänyt, hän on syyllistynyt monenlaiseen häiriköintiin; jo 7-luokkalaisena hän perusti koulussa pahamaineisen jengin, joka piti muuta koulua pelon vallassa, lisäksi hän on syyllistynyt heikompiensa kiusaamiseen, lukuisiin tappeluihin, uhkaillut toista oppilasta teräaseella, syyllistynyt seksuaaliseen ahdisteluun, aiheuttanut opettajilleen harmaita hiuksia, häiriköinyt opetusta, harjoittanut kesken koulupäivän kotipoltetun alkoholin, tupakan ja nuuskan välittämistä jne.

Poikani on jonkinlainen koulun sisäisen hierarkian huipulla oleva alfakiusaaja, jonka legendalla tulevia seiskoja pelotellaan ennen yläasteelle menoa.

Miten voisin auttaa poikaani, ettei hän mädäntyisi koko ikäänsä peruskoulussa, vaan pääsisi elämässään joskus eteenpäinkin?

  • ylös 1
  • alas 4

Kommentit (6)

Vierailija

Kyllä ne heittää poikasi ulos muutaman viikon päästä. Hän ei ole enää oppivelvollisuusikäinen. Taisi olla vielä 16- vuotias kun kouluvuosi alkoi?

Vierailija

No nythän se on oppivelvollisuus häneltä ohi. Anna nousta omille siivilleen ja perustaa vaikka oma pyörävarasliiga tai muuta yritteliästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koulu tuskin ensi syksynä ottaa enää oppilaaksi, noilla meriiteillä, kun oppivelvollisuuskin on loppu. Näyttää pahasti siltä, että peruskoulu jää kesken, jos ei ole nyt ysillä ja saa päästötodistusta tänä keväänä. Et sitten aikaisemmin huolestunut asiasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla