Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Toimiiko gluteeniton jauhoseos leivonnassa ihan kuten perus vehnäjauho?

Vierailija
04.05.2017 |

Vai pitääkö ottaa jotain huomioon esim. mittasuhteissa? Pannarin ajattelin tehdä, kun meillä olis ylimääräistä maitoa jääkaapissa ja lapsella epäillään gluteeni yliherkkyyttä niin en voi enää normi jauhoilla leipoa :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
04.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toimii missä vaan piirakoissa, muffineissa jne. Itse pystyn käyttämään gluteenitonta kauraa (huom kaikki ei pysty) + vähän psylliumia, siitä tulee hyvä pannari. Tuollaisesta ihan valkoisesta jauhoseoksesta pannarissa en ole ihan varma mutta jäiköhän aika raa'aksi, vaikka kuinka paistoin. Lätyt ainakin onnistuu!

Vierailija
2/4 |
04.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samat suhteet jauhoissa.Korvaat vaan gluteenittomalla jauhoseoksella.Olen käyttäny letuissa osana maissijauhoja koska ne turpoaa hyvin.Gluteenittomissa ei ole usein samaa sitkoa kun vehnässä.Itsellä vehnäallergia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
04.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä söin kerran gluteiinitonta pannaria ja oli paljon parempaa kun vehnäjauhoista tehty.

Vierailija
4/4 |
04.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä juttu, kiitos nopeista vastauksista :) Ap