Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On irvokasta tämä meno ja huom! nämä aktiovinti ym. toimet on siunattu ay-liikkeessä jo oikeasti eli SAK hyväksyy nuo ensi vuoden muutokset ja kiristykset. Työtön ajetaan nurkkaan ja on pohjasakkaa, ay-liike on kokopalkkaisten asialla, mutta kuinka kauan!!

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/217159-tyottomien-aktivointi-menossa-pi...

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Työpaikkoja on sadointuhansin sekä avoimina että piilossa auki, kulisti ministeri Lintilä hiljattain. No, jokaiseen määrätään palkattavaksi työtön ja saadaan ongelma hoidettua! Ai, ei käy, kun työnantajalla on valta valita työntekijänsä ja eihän siihen voi valtio puuttuua ja ja ja .... No, uudelleenkoukutetaan työttömiä sopiville aloille, jotta työntekijä ja työpaikka kohtaavat? No, eihän valtiolla ole rahaa kouluttaa, eikä kunnillakaan ole varaa kouluttaa, eikä yrityksilläkään ole varaa kouluttaa!! No, entä jos työtön saisi itse valita sopivan koulutus- ja kurssimuodon, joka aktivoisi häntä ja hyödyttäisi tulevaisuudessa? No, ei se käy, kun työtön olisi opiskelija ja hän ei voi saada työttömyysturvaa siihen ja opintotukea ei voi maksaa työttömälle! 

Joku muu voi jatkaa tuulimyllyjen kanssa tappelu-keskustelua, jos jaksaa...Siinä ei voi työtön koskaan nimittäin voittaa.

Vierailija

Ei vasemmistopuolueita kuten vielä vähemmän porvaripuolueita kiinnosta yksinkertaisesti paskaan vertaa, mitä sadoilletuhansille työttömille tehdään. Samassa rintamassa on eliittiin samstuneet toimittajat. Poliitikkoja ei haasteta eikä tentata päätösten seurauksia ja syitä. On ikävä Leif Salmenia näiden nykyisten teflonpintaisten korkokenkäjournalistien sijaan. Tärkeintä on olla laiha ja näytää hyvältä, asiasisällöistä viis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla