Vierailija

Oletteko koskaan ajatelleet, että me kaikki ollaan "hulluja" tavalla tai toisella tai meissä on joku ns. valuvika.
Jotkut on masentuneita. Joillain on muunlaisia mielenterveydellisiä ongelmia. On skitsoja, kaksisuuntaisia, estyneitä jne.
Mutta oletteko miettineet sitä, että näiden joidenkin viat näkyy päällepäin, mutta että on niitä joilla se ei näy päällepäin kuten pedofiilia, raiskaajaluonne jne. Nää on niitä pahanlaatuisia hulluja, joita pitäisi varoa.
Ei kaikki hulluus ole pesiytynyt näihin, jotka näyttää omansa, vaan saattaa olla että se pahempi hullu piilottaa kaiken sisäänsä.
Mielenterveysongelmaisia, jotka ovat näyttäneet ongelmansa vapaasti on aina jotenkin leimattu "terveiden" keskuudessa, mutta kun tosiasia on että ne jotka peittelee omaa valuvikaansa, on todennäköisesti se pahempi hullu kuin mikään skitso, masentunut, kaksisuuntainen jne. henkilö.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Noinhan se menee.
Hulluinta on käyttää elämänsä toisten kyyläilemiseen.

Kyllä esimerkiksi toisten kyylääminen rikollisin keinoin on pelottavaa ja törkeätä. Esim nettiohjelmien kautta kytätään tietokonetta ja mitä sillä kirjoittaa ja tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä sun jutussa on perää. Mutta vaikka kaikissa meissä on ongelmia, ja niitä valuvikoja, on jokaisessa, uskallan sanoa, myös paljon hyvää. Pidetään huolta siitä hyvästä. itse juuri soitin isälleni, jonka kanssa meillä on melkein välit poikki olleet, kun hän oli niin suomeksi sanottuna huono isä. hyvä oli kuitenkin jutella, ihan vaikka perusasioista, ei niin syvällisiä, pääasia että silloin tällöin ollaan puheissa. anteeksianto on  tärkeää, mutta se vaatii asioiden prosessointia ja aikaa ja joskus aika voi loppua kesken, ennenkuin päästään taas jaloillleen. mutta aina pitäisi yrittää rakentaa, solmia siltoja, ylläpitää ystävyyttä. RAuhaa ja rakkautta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla