Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

ohjeita parsan tekoon grillissä?

Vierailija
24.04.2017 |

On tarkoitus avata grillikausi vappuna ja ajattelin tehdä parsaa grillissä. Onko parsat tarkoitus keittää ennen grillausta? Meinaan kääriä ne pekoniin tai ilmakuivattuun kinkkuun.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvii keittää ensin. Ei parsa tarvitse kuin viitisen minuuttia grillissä kypsyäkseen.

Vierailija
2/2 |
24.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten ylläoleva sanoi. Kun pekoni on kypsää on parsakin valmis. Nappaa varsien alaosa pois ennen grillausta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi neljä