Vierailija

Ärsyttää hänen välinpitämättömyytensä ja joudun aina pitämään keskustelua yllä. Hän osaa vain kysellä kuulumisiani ja ehdotella näkemistä, mutta emme sitten kuitenkaan näe, koska hänelle tulee muita "tärkeämpiä" menoja. Ainoa ongelma on, että hän on ainut kenelle voin puhua elämässäni tapahtuvista asioista yms turhista jutuista. Toisaalta siis pääsisin eroon ainaisesta ärsytyksestä tämän asian suhteen, mutta sitten olen ihan yksin.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

No eihän tuo miesystävä ole. Pikemminkin kaveri - ei edes ystävä, kun ette tapaa koskaan.

Vierailija

Istuta ukko keittiönpöydän ääreen, takavarikoi kännykkä ja puhu. Kerro miltä sinusta tuntuu, mitä olet ajatellut ja toiveesi tulevan suhteen. Jos miehellä ei ole aikaa tai mielenkiintoa kuunnella, niin asia on sillä selvä - potku persuksiin vaan. Jos mies haluaa oikeasti selvittää asiat, kuuntelee mitä sanot ja tulee puolitiehen vastaan, niin anna hänelle tilaisuus ja aikaa.

Huonoilla ystävillä kukaan ei tee mitään, olivat he sitten vaikka ainoita ystäviä. Pärjäät paremmin ilman sellaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olet varmaan vähintään täällä palstalla kuullut juuri kaltaisistasi ihmisistä, joille ei ole niin väliä kenen kanssa ollaan kunhan vaan joku pitää olla, ettei olisi yksin? Nämä eroavat sinun tilanteestasi sillä tapaa, ettei sinulla oikeasti ole tätäkään miesystävää ja olet silti yksin. Olet aivan oikeilla jäljillä miettiessäsi että mitään et tunnu saavan, ärsytys sen sijaan jäisi pois, joten olisit itse asiassa plussan puolella jos juttu loppuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla