Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itse katsoin tallennuksesta Raja tuntemattomaan. Taattua 90-lukua, ihan hyvä pätkä, vaikka olen nähnyt sen mooooonta kertaa.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (16)

Vierailija

Eilen katsoin sivusilmällä neuloessa jotain leffaa jossa Mel Gibson sairastui psyykkisesti ja alkoi käyttää käsinukke-majavaa persoonanaan, lopulta katkaisi kätensä jotenkin autotallin oveen että pääsi tästä majavasta eroon. En nyt muista leffan nimeä, Jodie Fosterin ohjaus.

Vierailija

Miten muuten tuo Raja tuntemattomaan päättyi? Tuli juuri edellispäivänä vai koska enkä jaksanut katsoa loppuun asti. Ilmeisesti tappoivat itsensä useamman kerran jokainen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

TS2. Renton laittaa vinyylin pyörimään, mutta musaa ehtii kuulua vain pari nuottia. Biisin tunnistaa heti :) ja sit lopussa se tulee :) Nautin todella.

Vierailija

Charlien enkelit, kurvit suoriksi! Oli kiva katsoa se pitkästä aikaa. Tulispa niitä taas lisää!

Vierailija

Onnenonkija, kertoi blogien kulta-ajasta, joskus aiemmin muistan jättäneeni kesken, kun tuntui jotenkin ahdistavalta.  Kivasti päähenkilöä neuvotaan raha-asioissa, hassu yksityiskohta varakas ystävä on silti tarkka rahasta, kulut puolitetaan, ehkä opettaakseen, kuitenkin miellyttävällä tavalla josta ei loukkaannu.

Päähenkilö vaikuttaa hyvältä luonnenäyttelijältä.

Vierailija

Ylpeys ja ennakkoluulot, se versio missä Keira Knightley on Elizabeth Bennet. Sain kirjan eilen luettua, joten halusin katsoa elokuvan uudelleen.

Vierailija

Katsoin tänään Toinen maailma-elokuvan, joka tuli eilen telkkarista. Tykkäsin paljon, todella kiehtova joka tavalla, tunteita herättävä ja jännätunnelmainen. 4/5

Vierailija

Rakkautta manhattanilla katsoin äsken areenasta ja itkin kun heikkopäinen. Nousi kaikki menetykset mieleen.
Vieläkin itku herkässä

Sisältö jatkuu mainoksen alla