Kuinka laittaa juhla-ateriapöytä venäläisille vieraille?
Löytyykö täältä ketään venäläistaustaista, joka voisi valaista kuinka laittaa juhlapöytä venäläisille vieraille? Mikä on hyvä ja mikä on vähemmän hyvä idea?
Kommentit (16)
Miksi sen juhlapöydän pitää olla venäläistyylinen? Tarjoa suomalaisia herkkuja, suomalaiseen tyyliin. Tee juhlapöydästä oman näköisesi. Varmasti olisi vieraille uusi ja miellyttävä kokemus.
Ja muista vodka! Ennen ruokaa snapsit. Venäläiset syö ja juo ajan kanssa, välillä seurustellaan ja tanssitaan, sitten jatketaan. Ruoka saa jäähtyä ja olla tunteja pöydässä.
laita vaikka graavilohta, tai lohta uunissa, viiniä, suomalaisia puikulaperunoita, salaattia ja sienisalaattai. ainakin mun vieraat on tykänneet! muista laittaa suomalaista ruokaa, ei venäläistä
Eiköhän suomalaiset tee suomalaisen juhlapöydän vierailleen.
Mitä te nyt meuhkaatte? Ei ap kysynyt mitä venäläistä hän laittaisi vaan mitä hän laittaisi venäläisille!
Lakkahillosta ja leipäjuustosta ovat meidän venäläisvieraat tykänneet. Ja Geisha-konvehdeista.
Vierailija kirjoitti:
Miksi sen juhlapöydän pitää olla venäläistyylinen? Tarjoa suomalaisia herkkuja, suomalaiseen tyyliin. Tee juhlapöydästä oman näköisesi. Varmasti olisi vieraille uusi ja miellyttävä kokemus.
Missä kohtaa ap niin sanoi? Ei missään. -ei ap
Kermaista lohikeittoa syövät kuin hullut!
Vierailija kirjoitti:
Ja muista vodka! Ennen ruokaa snapsit. Venäläiset syö ja juo ajan kanssa, välillä seurustellaan ja tanssitaan, sitten jatketaan. Ruoka saa jäähtyä ja olla tunteja pöydässä.
Sitten ruoka ei saa olla kovin helposti pilaantuvaa. Jos tarjoan uunilohta pääruoaksi niin voin varmaan nostaa makean jälkiruoan jälkeen pöytään pitempään huoneenlämmössä säilyvää ruokaa?
En ole niin varma tuosta vodkasta lapsiperheen kanssa.
Jonkinmoista ribaa saa olla,mieluiten lohta.
Kylmää vodkaa ja suolakurkkuja. Hapankaalia, makkaraa, sultsinoita, smetanaa, blinejä, stoganoffia,kaalikeittoa , borssikeittoa, tattaripuuroa ja sillai.
Laitoin kerran tuttavan uuden miehen vierailulle ruokaa. Ei ollut mikään juhla-ateria, tavallinen arkivierailu. Oli joku uunivuokaruoka ja lisäksi panostin leipiin ja juustoihin. Pieleen meni. Leipä ei kelvannut, on köyhien ruokaa Venäjällä. Tämä tuttavani myös valitteli, että meinaa häneltä loppua ideat, kun joka aterialla piti olla keitto JA pääruoka.
Laita ihmeessä suomalaisia ruokia, MUTTA muista, että ruoan pitää olla suurta ja mahtavaa, sitä pitää olla paljon ja runsaasti erilaista. Jos kutsut venäläisen syömään ja pöydässä on vain yksi ruokalaji ja ehkä salaattia tai leipää, niin venäläinen ottaa sen loukkauksena, ja pitää sinua täysin moukkana ja ahneena ihmisenä.
Venäläiset rakastavat runsautta ja määrää tarjoiluissa, erityisesti kala ja äyriäiset. Toki otat etukäteen allergioista selvää.