Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

karjalan piirakoiden rypytys , mikä menee pieleen

Vierailija
31.03.2017 |

Tulee ihan oudon näköisiä, ei yhtään samanlainen säännöllinen rypytys joka puolelta.

Aloitin keskeltä kuten ohjeessa on.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
31.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on taitolaji. En minäkään sitä osaa, teen vähän sinnepäin. Omatekoiset piirakat katoavat sitä vauhtia, että ei siinä kukaan ehdi katsoa rypytyksen perään. Se taitaa olla enemmän vanhojen karjalaisnaisten brassailua, kuka osaa rypyttää parhaiten.

Vierailija
2/5 |
31.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä jännitä, piirakat aistii että et osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
31.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä aloita keskeltä, menee vituiksi.

Vierailija
4/5 |
31.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita täyte siihen muotoon millasen piirakasta haluat, alota rypytys toisesta päästä ja etene kummallakin sormella samaan tahtiin toiseen päähän, eli alhaalta ylös. Taikinan tulisi myös olla tasainen soikio

Vierailija
5/5 |
31.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ethän nipistä? Se on yleinen aloittajien virhe. Rypytys tapahtuu vain sormenpäillä hellästi sitä piirakan kuorta painaen itseen päin, siitä syntyy perinteinen rypytys. Eikä tarvitse keskeltä välttämättä aloittaa jos ei halua.  Mutta ei sillä ulkonäöllä ole väliä, vaan itse tekemisellä ja maulla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän yhdeksän