Mitä suolaa käytätte?
Kommentit (14)
Ostan jodioitua suolaa koska Suomessa maaperässä on niin vähän jodia, että sen saanti jää vähäiseksi. Struumahan saatin Suomesta kitkettyä kun jodia alettiin lisäämään ruokasuolaan, mutta saa nähdä tuleeko sairaus takaisin kun kaikki ovat siirtyneet Himalajan ruususuolaan.
Yleiseen ruoanlaittoon Jozon jodisuolaa ja esimerkiksi kalan suolaukseen Meiran karkea merisuola.
Jodioitua mineraalisuolaa eli joko seltiniä tai pansuolaa. Kalan graavaamiseen joskus merisuolaa.
Käytän Maldon sormisuolahiutaleita. Todella hyvää.
Pansuolaa. Joskus satunnaisesti tulee käytettyä sormisuolaa, jos haluan hifistellä.
En käytä suolaa, koska paineet huitelee lähellä kahtasataa.
Ruususuolaa ja laavasuolaa. Jodi sitä, jodi tätä, tiedetään... Mutta kun pöytäsuolat ja muut maistuu vaan hirveältä!
Käytän paljon merilevää, kai siitä tulee jodia tarpeeks?
Jodioitu ruokasuola on ihan kelpo suolaa. Myös mineraalisuola (Seltin tai Pan) kelpaa.
Kalaharin suolaa. Parhaan makuista suolaa, mitä olen ikinä maistanut.
Kalaharinsuolaa tai ruususuolaa. Jodia saan merilevästä, jota syön päivittäin.
Vierailija kirjoitti:
Natriumkloridia.
Mielellään jodioituna.
Merisuolaa ja Herbamarea.