Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kuorrutetun täytekakun pakastaa?

Vierailija
11.03.2017 |

Miten käy kermavaahdon, strösselien jne. kun pakastaa ja sitten sulattaa ennen tarjoilua?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lösähtää

Vierailija
2/4 |
11.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa. Ulkonäkö ja koostumus ei välttämättä ole sen jälkeen priimaa, mutta muuten kelvollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa pakastaa ennen kuorrutusta ja kuorruttaa vasta ennen tarjoilua. Kuorutus ei hirveästi tykkää pakastuksesta.

Vierailija
4/4 |
11.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitkä täytteet kestää pakastamisen? Miten käy rahkakermavaahtotäytteen?