Juustokakku jossa 7 liivatetta, kauanko vähintään jääkaapissa että voi syödä?
Ohjeessa on todella monta tuntia, mutta olen aiemminkin sitä syönyt jo ennemmin, mutta mikähän on sellainen minimiaika?
Kommentit (7)
Siis 7 liivatetta, aina vain pahenee..
7 liivatetta?!!!
Eiköhän tuosta aika nopeasti tule tiiviimpi kuin tiiliskivestä.
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/6062/Valkosuklaakakku%20ilman%2…
tämän tein,mutta laitoin yhden liivatteen lisää kun tuosta tulee aika löysä koska kaikki vaahdotetaan erikseen.
Eikä tosiaan tule mitään tiiliskiveä kuudellakaan liivatteella
Pakko kommentoida vaikka vähän vanhempi julkaisu, mutta mikäli tekee valkosuklaa kakun on liivatteita laitettava kaksinkertainen määrä normaaliin suklaaseen verrattuna. Itse laitan maitosuklaaseen 4 ja valkosuklaaseen 8 liivatetta, koostumus ollut aina täydellinen. Eli ei tuo 7 liivatetta ole mitenkään omituinen määrä.
Riippuu muistakin aineista mutta 6h olisi veikkaus
Jos haluat olla nopeampi, pane pakkaseen, siis se kaakku. Hyytyy nopeemmin, jäätyy myös, jos pidät liian pitkään.
En ikinä tekisi juustokakkua missä 6 liivatetta, järkky määrä!! Yök! Mikä kakku kyseessä?
Max 3-4 liivatetta tekemissäni kakuissa ja olleet syömäkunnossa alkuillasta eli klo17-18 aikaan jos aamupvällä tehty.