Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksei pohjoisen hiihtokeskusten ruokalistoilla ole poronkäristystä?!?

Vierailija
15.02.2017 |

Pizzaako ja hamppareita ihmiset tahtoo lomallakin.
No en minä.
Haluan Lapin ruokaa, poronkäristystä ym.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

E ole

Vierailija
2/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kandeiskö kysyä kyseisistä paikoista eikä täällä?

Ja varmaan pizza sitten myy paremmin. Rahastahan kaikki on kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on niin yliarvostettua sekä hinnaltaan että maultaan!

Vierailija
4/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa turistit ei halua syödä Petteri Punakuonoa.

Vierailija
5/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikea, kunnollinen käristys on hyvää ja turhan vaativa ja kallis ruoka moneen ravintolaan. Yleensä ravintoloissa on halpaa ns. peurakebabia, joka ei ole edes nähnyt oikeaa käryä.

t. käsivartelainen

Vierailija
6/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi kuuluu valua ja muusi olla suht löysää

Suolakurkkujen ja puolukoiden kanssa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rukalta saa.

Tosin jos haluaa L tai G, hintaa tulee puolet lisää.

Muutenkin tyyris annos. 23€

Vierailija
8/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan sitä Ylläkselläkin, jopa XL:nä! Mutta totta, monesti kyse on saksanhirvestä tms., mutta ei oikeasta porosta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmm, hieman kun laskee että poronpaistikilo on jo 30:n huitteilla, niin voi äkkiä päätellä, että "oikean" käristyksen hinnan tulisi olla vähintään 30 egeä/annos. Eli jos sen alle saa oikeaa, niin edullistahan se on, kulinaariset nautinnot kun yleensä maksaa! Varmimmin oikean saa kun itse tekee.

Vierailija
10/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hmm, hieman kun laskee että poronpaistikilo on jo 30:n huitteilla, niin voi äkkiä päätellä, että "oikean" käristyksen hinnan tulisi olla vähintään 30 egeä/annos. Eli jos sen alle saa oikeaa, niin edullistahan se on, kulinaariset nautinnot kun yleensä maksaa! Varmimmin oikean saa kun itse tekee.

Hintaan vaikuttaa merkittävästi se, mistä ruhonosasta käristys on tehty: paistista, potkasta, lavasta vai muista ruhonosista. Eli kaikki vaikuttaa kaikkeen; ravintoloitsija haluaa luonnollisesti sesonkina hyvän katteen eli hän myy yleensä muuta kuin paistikäristystä.

Nimim. Hiihtokeskuksessa työskennellyt

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyporukka on pullamössökansaa. burgerinpureskelijoita

Vierailija
12/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jospa turistit ei halua syödä Petteri Punakuonoa.

Tämän selityksen antoi joskus vuosia sitten lehdessä joku Lapin matkailuyrittäjä. Eritoten brittien tullessa poronkäristys vaan piti poistaa listalta niin lasten loma ei mennyt pilalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joissakin paikoissa saa myös ilvestä ja karhua.

Vierailija
14/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan varmasti on, kun menee kunnon ravintolaan, jossa syödään pitkän kaavan mukaan. Älypuhelimella on helppo tutustua ruokalistaan ennen sisään menoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanaa lähteä ensi viikoksi revontulten maahan.

Ruoka on suuri osa onnistunutta elämystä. Silloin ei € lasketa.

Vierailija
16/16 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eteläisellä poronhoitoalueella, esimerkiksi Hossan tulevan kansallispuiston läheisyydessä olevista ruokapaikoista saa loistavia pororuokia!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän seitsemän