Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tuunaat pakastepizzan?

Vierailija
07.02.2017 |

Mä lisään reippaasti valkosipulia ja juustoa. Joskus ananasta. Paljon mustapippuria.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomaattimozzarellan voi tuunata tuoreilla basilikanlehdillä ja/tai rukolalla

Pinaattipitsaa ei tarvi tuunata.

Muita ei kannata otaa

Vierailija
2/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan hiukan lisää juustoa, jos sattuu olemaan tosi vähän. Mitä sitä muuten tuunaamaan, pakastepizza on pikaruokaa. Jos on vähänkin enemmän aikaa ja mielenkiintoa, niin valmispohjan päälle voi latoa niitä täytteitä mitä itse haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksalaatikolla ja munakoisolla.

Vierailija
4/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Räällä ja munakarvoilla!

Vierailija
5/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitän salamipizzan päälle tonnikalaa, katkarapuja, tuoreita balisikan lehtiä ja gouda-juustoa.

Vierailija
6/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee vähän off topic, mutta mikä teistä on paras pakastepizza? Tai suositelkaa jotain hyvää PERUSTELUINEEN (kyllä, tämä on vakava asia!!) :D Ristoranten mozzarella, pinaatti(?) tai kinkku-ananas ovat mielestäni ok. Ostan ehkä 3-4 pakastepizzaa vuodessa, tänään mietin piiiitkään pakastehyllyllä että uskaltaisiko sitä nyt kokeilla jotain muutakin. Opiskelijabudjetilla kun harmittaa kovasti jos onkin pahaa, joten "aito italialainen" ristoranten mozzarellapizza vei taas voiton. x)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ristoranten pinaatti paras ja siihen lisänä aurajuustoa ja valkosipulia. Ai että! Ristorsntessa pohja ohut paistuu ihanan rapeeksi.

Vierailija
8/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan rainbow halpispitsaan Aurajuustoo, kinkkusuikaleita, paprikaa , oreganoa , valko-/sipulia ja päälle vielä emmentaljuustoraastetta. Isokakkupitsa mutta hjyvääää!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ristoranten pinaatti paras ja siihen lisänä aurajuustoa ja valkosipulia. Ai että! Ristorsntessa pohja ohut paistuu ihanan rapeeksi.

Tätä täytyy kokeilla.

Vierailija
10/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuunaan ainoastaan valkosipulikastikkeella, esim. roiskeläpät. Ja pirkan margheritan homejuustolla, koska on vaan niin ihana mutta kaipaa sen juuston. Jos sen enempää pitäisi tuunata, tekisin itse alusta alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
07.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oreganoa saatan laittaa tai tuoretta basilikaa.

Vierailija
12/12 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä tuunaan (jos tuunaan) tuoreella tomaatilla, valkosipulilla ja juustolla sekä oreganolla. Aika hintsusti on pakastepitsoissa kokemukseni mukaan viimeksi mainittua. Paitsi Ristoranten mozzarellapitsaa en koskaan tuunaa. Joku kyseli, mikä on hyvä pakastepitsa, oma suosikki on Ristoranten casa di mama salami-jalopeno, (valitettavasti suurin suosikkini Ristorante casa di mama diavolo on tainnut kokonaan poistua markkinoilta) sekä pirkka kiviuunipitsa salami on myös hyvä, siinä hinta-laatusuhdekin erittäin kohdillaan.

Viimeksi kokeilin Papa Dennis popcorn-pitsaa (joo, oli niin outo, että uteliaisuus heräsi) oli ihan hyvä, mutta popcornit meinasivat ruskettua liikaa uunissa, en tuunannut, juustoa oli yllin kyllin muutenkin. Ja jos pitää joku negatiivinen vinkki antaa, niin kerran ostin Papa Dennis bolognesepitsan...sitä jänteiden määrää, oli ensimmäinen ja viimeinen kerta.

Syön pakastepitsaa kerran pari kuukaudessa.