HS kysyi päivystävältä dosentilta, mitä pitäisi ajatella valmiiksi pilkoituista kasviksista...
:)
"Onko valmiiksi pilkottujen kasvisten ostaja uusavuton vai trendikäs? Kysyimme dosentilta, mitä niistä pitäisi ajatella"
Kommentit (5)
Tärkeää syödä kasviksia, vaikka sitten valmiiksi pilkottuna.
Vierailija kirjoitti:
:)
"Onko valmiiksi pilkottujen kasvisten ostaja uusavuton vai trendikäs? Kysyimme dosentilta, mitä niistä pitäisi ajatella"
Kerrotko mistä selviää dosentin "päivystäminen"?
Oli siinä sentään mainittu sekin mikä itselle tuli mieleen eli väestö ikääntyy, monella tulee nivelongelmaa yms. mikä hankaloittaa kuorimista ja pilkkomista.
Minä ostan valmiiksi paloiteltuja uunijuureksia, jotka voin kaataa suoraan keittokattilaan, sillä allergioideni takia en voi koskea paljain käsin vihanneksiin ilman, että käteni nousevat täyteen rakkuloita. Kumihanskat taas hiostavat, mikä aiheuttaa myös tuskallista ihottumaa. Ostamalla valmiiksi paloiteltuja pakastevihanneksia vältän yhden työvaiheen, minkä lisäksi pakastaminen tapaa osan allergeeneistä. Pitkään keittoaikaan yhdistettynä tämä tarkoittaa, että saan rajalliseen ruokavaliooni vähän vaihtelua.
Voi herranjestas. En ole koskaan tajunnut, miten kukaan jaksaa päteä sillä, jaksaako pilkkoa ruokansa itse. Samaa tavaraa se kuitenkin on. Hirveä haloo, jos joku ostaa kasvikset tai hk:n sinisen pilkottuna, mutta kukaan ei ihmettele paistikuutioiden, kinkkusiivujen tai leipäsiivujen ostajia.