Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

porsaan sisäfile

Vierailija
01.02.2017 |

Tuollainen tuli ostettua ja nyt pitäisi illalla se laittaa. Onko kellään kivaa reseptiä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poistat kalvot jos on ja laitat uuniin sellaisenaan paistomittarin kanssa. Jos maustamaton niin suolaa ja pippuria voit laittaa. Kun on kypsää niin otat pois uunista ja annata vetäytyä hyvän aikaa. Parempaa tulisi jos käärisit ensin kosteaan leivinpaperiin ja sitten folioon ja laittaisit jääkaappin yöksi ja lämmittäisi seuraavana päivänä.

Sitten teet vaikka pippurikastikkeen possun kaveriksi. uunijuureksi tai perunoita. Tee vaikka uunissa ruusukaaleja...

Vierailija
2/4 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä tuon osaan, ensin käytän pannulla ja otan pinnan kiinni. Ajattelin vaan, jos jollain olisi jotain uutta.

t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytetyt herkkusienet sopii kaveriksi. Ite käyttänyt valkosipulituorejuustoa ja rullannut pekonia ympärille.

Vierailija
4/4 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi tein niin että leikkasin sen viipaleiksi, paistoin voissa ne ja sitten uunivuokaan. Sipulia ja porkkanaa myös. Päälle juustokerma ja mausteita maun mukaan. Itse laitoin suolaa ja pippureita. 200 asteessa tunti, tuli tosi mureaa lihaa. Lisäksi perunamuusia ja kesäkurpitsa-sipuli paistosta.

Tämä maistui taaperolle ja teinille ja vanhemmille myös.