Lue keskustelun säännöt.
Tekee mieli grillattuja juustovoikkareita.
20.01.2017 |
Sellaisia missä juustoa on runsaasti ja se oikein venyy ja tirisee sieltä leivän välistä, slurps! Mitäs muuta sinne väliin laittaisi kuin juustoa ja mitä juusto(j)a käyttäisin niihin? jotain hieman vahvempaakin tarttee sinne tunkea kuin vaikkapa Oltermannia..
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Grillattu juustovoikkari valmistuu muuten yllättävän näppärästi leivänpaahtimessa. Paahdin menee tosin sen jälkeen vaihtoon, ja viime kerralla palomiehet alko jäkättää ettei niin saa tehdä, mutta mitä ne mistään tietää...
sanoisin että runsasrasvaiset puolikovat ja kovat juustot. Gruyère ekana tulee mieleen.