Kuoritko porkkanat kuorimaveitsellä vai juustohöylällä
Kommentit (11)
Minä raaputan veitsellä, jos porkkana syödään raakana. Jos käytän porkkanoita kypsennetäviin ruokiin niin pelkkä harjaus juuresharjalla.
Kuorimaveitsellä. Kurkkua siivutan joskus juustohöylällä.
Kuorimaveitsellä ,joka on mallia työnnettävä. Ihan paras ja nopein.
Vierailija kirjoitti:
Ei niitä tarvii kuoria
Terveellisin tapa on tuo, koska ne ravinteet juuri vai kuoren alla. Kuorimaveitsellä lähtee pois paljon hyvää. Tavallisella veitsellä raaputus on paras.
Juustohöylällä sit juuston keikkuu.
Vierailija kirjoitti:
Minä raaputan veitsellä, jos porkkana syödään raakana. Jos käytän porkkanoita kypsennetäviin ruokiin niin pelkkä harjaus juuresharjalla.
Samoin. Ja kesällä pikkuporkkanat omasta pellosta pelkän pesun kautta suuhun.
Jos kuorin, kuorin juustohöylällä. Nopeaa ja helppoa.
Veitsen reunalla raaputan.
Mutta juustohöylä on tosi näppärä kapistus kurpitsoiden kuorimiseen.
Olen tehnyt joskus kurpitsamarmeladia ja siitä tuli ihan syömäkelpoista.
Ihan päällimmäinen pinta käskettiin poistaa ja veitsellä se oli aika hankalaa.
Joko raaputan veitsellä tai sitten pesen juuresharjalla.
Juustohöylällä?No en,vaan kuorimaveitsellä.