Onko toi Rex kakku hyvää??
Tekis mieli kokeilla... Siis oikeaa Rex kakkua, ei tuota Iltalehen juttua...
Kommentit (7)
Aito 70 luvun resepti on ihan toista maata kuin tuo. En edes samaksi tunnista. Rasvainen se on, ja rapea, kuin kismettiä söis mutta paksut suklaakerrokset välissä
Mikä kookosrasvassa vikana?
Onko toi kakku hankala tehdä? Mikä voi mennä pieleen? Vois itekin kokeilla.
Vierailija kirjoitti:
Mikä kookosrasvassa vikana?
Se vain maistuu kauhealta. Näytin tuota ohjetta meidän sokerihiiriteinillekin, kerran on erehtynyt jotain kookosrasvamakeisia tekemään, eikä näytä sekään erehtyvän toista kertaa.
eiks tota kookosrasvaa voi korvata jollain? en itsekään oikein sen ystävä ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä kookosrasvassa vikana?
Se vain maistuu kauhealta. Näytin tuota ohjetta meidän sokerihiiriteinillekin, kerran on erehtynyt jotain kookosrasvamakeisia tekemään, eikä näytä sekään erehtyvän toista kertaa.
Kookosrasva menee helposti vanhaksi ja maistuu sen jälkeen lähinnä saippualta.
Ei ihme jos haluaa välttää sitä, mutta tuore ei ole pahaa.
Mitä eroa nyt sitten oikeassa ja iltalehden jutussa on?
Juuri tuota katsoin ja kun pääsin kookosrasva-kohtaan ymmärsin ettei todellakaan turhaan ole jäänyt unholaan.