Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aarg..laitoin sitten viiliä taatelikakkuun!!

Vierailija
01.12.2016 |

Kassa.taikina melkein valmis vain jauhot puuttuu kun rakennetta ihmetellessäni vasta huomasin että laitoinko sitten kermaviilin tilata viiliä.
Heitänpä roskiin vai jaksaako nähdä vaivaa paistaa tuo seos ja katsoa mitä syntyy.
Kyllä ottaa päähän.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No paista kun oot kerran jo vaivan nähnyt. Jos ei onnistu niin uutta yritystä vaan. Tekevälle sattuu :)

Vierailija
2/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi se olla ihan hyvääkin :) Paista ja maista sitä nyt ihmeessä, kun kerran taikinakin on

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedä vaikka mikä menestyskakku siitä tulisi ja sinusta tulisi vielä kuuluisa kakkumestari. Näin monet kakkuohjeet on syntyneet.

Vierailija
4/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erona rasvaprosentti?

Vierailija
5/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei haittaa yhtään mitään, kakussa on ihan tarpeeksi rasvaa muutenkin.

Vierailija
6/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lykkäsin nyt uuniin kuitenkin.

Vieraille tuskin kehtaa tarjota.

UUteen kakkuun ei nyt aineksia ole käsillä,kääretorttu onneksi syntyy vähällä.

Josko sitten siihen jokin kermaviili+kerma/rahka täyte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei haittaa yhtään mitään, kakussa on ihan tarpeeksi rasvaa muutenkin.

Huh isoa näin.Rasvaa tosiaan on riittämiin.

Vierailija
8/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos soodan muistit niin kaikki on ihan hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lykkäsin nyt uuniin kuitenkin.

Vieraille tuskin kehtaa tarjota.

UUteen kakkuun ei nyt aineksia ole käsillä,kääretorttu onneksi syntyy vähällä.

Josko sitten siihen jokin kermaviili+kerma/rahka täyte.[/quote

Usko nyt, kakku on yhtä hyvä kuin ennenkin! Kermaviilissä on vain enemmän rasvaa! Sama kun laittaisit maitoa kerman sijaan johonkin reseptiin. Kermaviili ei ole kakussa pääosassa! Se on vain mehevyyttä lisäämässä, rasvaa on niin paljon, että se korvaa kermaviilistä pois jääneen rasvan.

Vierailija
10/10 |
01.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mieti nyt vähän, eihän kermaviilin ja viilin välillä ole niin suurta eroa. Maitotuotteita molemmat. Itse olen aika luova kokki, ja korvaan puuttuvia maitotuotteita useasti toisella.