Aarg..laitoin sitten viiliä taatelikakkuun!!
Kassa.taikina melkein valmis vain jauhot puuttuu kun rakennetta ihmetellessäni vasta huomasin että laitoinko sitten kermaviilin tilata viiliä.
Heitänpä roskiin vai jaksaako nähdä vaivaa paistaa tuo seos ja katsoa mitä syntyy.
Kyllä ottaa päähän.
Kommentit (10)
Voi se olla ihan hyvääkin :) Paista ja maista sitä nyt ihmeessä, kun kerran taikinakin on
Tiedä vaikka mikä menestyskakku siitä tulisi ja sinusta tulisi vielä kuuluisa kakkumestari. Näin monet kakkuohjeet on syntyneet.
Ei haittaa yhtään mitään, kakussa on ihan tarpeeksi rasvaa muutenkin.
Lykkäsin nyt uuniin kuitenkin.
Vieraille tuskin kehtaa tarjota.
UUteen kakkuun ei nyt aineksia ole käsillä,kääretorttu onneksi syntyy vähällä.
Josko sitten siihen jokin kermaviili+kerma/rahka täyte.
Vierailija kirjoitti:
Ei haittaa yhtään mitään, kakussa on ihan tarpeeksi rasvaa muutenkin.
Huh isoa näin.Rasvaa tosiaan on riittämiin.
Jos soodan muistit niin kaikki on ihan hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Lykkäsin nyt uuniin kuitenkin.
Vieraille tuskin kehtaa tarjota.
UUteen kakkuun ei nyt aineksia ole käsillä,kääretorttu onneksi syntyy vähällä.
Josko sitten siihen jokin kermaviili+kerma/rahka täyte.[/quoteUsko nyt, kakku on yhtä hyvä kuin ennenkin! Kermaviilissä on vain enemmän rasvaa! Sama kun laittaisit maitoa kerman sijaan johonkin reseptiin. Kermaviili ei ole kakussa pääosassa! Se on vain mehevyyttä lisäämässä, rasvaa on niin paljon, että se korvaa kermaviilistä pois jääneen rasvan.
No mieti nyt vähän, eihän kermaviilin ja viilin välillä ole niin suurta eroa. Maitotuotteita molemmat. Itse olen aika luova kokki, ja korvaan puuttuvia maitotuotteita useasti toisella.
No paista kun oot kerran jo vaivan nähnyt. Jos ei onnistu niin uutta yritystä vaan. Tekevälle sattuu :)