Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Milloin lihapalat saa nopeasti kypsäksi kun ei ole kermaa

Vierailija
20.11.2016 |

Kermahan tunnetusti mureuttaa lihaa. Onko muita vastaavia?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helmikuun kolmantena torstaina.

Vierailija
2/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täh? Ei kerma sovi kuin maksakastikkeeseen ja siihenkin lisätään vasta loppuvaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

punaviini

Vierailija
4/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuule. Ei mureuta

Mitä lihaa sinulla on? Mitä aiot tehdä

Vierailija
5/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kermalla ole mitään tekemistä tuon kanssa. Marinointi mureuttaa lihaa samoin kuin hauduttaminen nesteessä ajan kanssa, missä tahansa nesteessä.Samoin riiputtaminen ja lihanuijalla hakkaaminen mureuttavat lihaa. Nopeasti saa lihan kypsäksi paistamalla pannulla rasvassa.

Miten joltakulta voi olla kokkauksen perusjutut noin hukassa?

Vierailija
6/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täh? Ei kerma sovi kuin maksakastikkeeseen ja siihenkin lisätään vasta loppuvaiheessa.

Älä yleistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu lihasta. Esim naudan file paistetaan muutama minuutti per puoli pannulla.

Possun file myös. Mutta mielellään kypsäksi

Paisti kokonaisena paahtaen

Tai paloina nesteessä. Esim punaviiniä, fondia ym. Vaatii pidemmän haudutuksen. Lapa vielä kauemmin

Neste valitaan sen mukaan mitä aikoo tehdä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi yksi