Sopiiko ananas ja aurajuusto pizzaan?
Ei kai se niin noponnuukaa ole mitä kukin pizzaan laittaa? Kinkku, ananas, aurajuusto tai jauheliha, ananas, aurajuusto, tässä pizzojen parhaimmistoa! Turha kuunnella pizzanpyörittäjän kommenttia. http://www.iltalehti.fi/iltv-pippuri/201611110142920_cj.shtml
Kommentit (35)
Ei sovi mikään hedelmä suolaiseen ruokaan. En voi ymmärtää niitä viritelmiä, joissa esim. kanan kanssa tungetaan päärynää tai persikkaa tai taatelia tms.
Aurajuusto sopii, ananas sitten jälkiruoaksi.
Siis noi kaks raaka-ainettahan on aika perus, mitä ihmiset laittavat pitsoihinsa tai pyytävät tilaaminsa pitsoihin. Kysyykö joku tätä oikeasti?
Miksi tästä kinkkuananaskysymyksestä on tullut elämää suurempi juttu? Totta kai pizzaan voi laittaa kinkkua ja ananasta, jos siitä tykkää. Ei kai se sen oikeampi tai väärempi ole kuin mikä muukaan yhdistelmä.
Itse en valitse ko. yhdistelmää muttei se minua haittaa, jos joku sitä syö. Ei nämä muutkaan Suomi-pizzat mitään autenttisia ole. Ja hyvä niin!
En nyt oikein ymmärtänyt tuota. Kyllähän suolainen-makea ja rasvainen-hapokas ovat kumpikin klassisia ja todella toimivia makuyhdistelmiä. Suomessa kun sen pitsan kaverina ei yleensä lipitellä mitään sauvignon blancia tai jotain kevyttä, hedelmäistä punkkua niin silloin se vastapari pitää lyödä jo siihen pitsaan.
Vierailija kirjoitti:
Ei sovi mikään hedelmä suolaiseen ruokaan. En voi ymmärtää niitä viritelmiä, joissa esim. kanan kanssa tungetaan päärynää tai persikkaa tai taatelia tms.
No, mun mielestä sopii. Mitä tästä kinaamaan? Molempi parempi.
Sopii. Tuota minäkin ajattelin kun tuon jutun luin, että kuka on mikään sanomaan mikä pizzassa sopii yhteen ja mikä ei. Kinkku-aura- ananas on oikein herkullinen kombo.
Itse mätän pizzaani jauhelihaa, tomaattia, paprikaa, kinkkua, aurajuustoa, jalapenoa, ananasta, pepperonia ja kourakaupalla mustaleimaemmentalia. Ehta italialainen varmaan ampuisi minut ennen itsemurhaansa, mutta kylläpä on hyvä pizza, eikä varmasti jää nälkä =))
Ei. Ei myöskään broileriin hunaja eikä lantturaasteeseen rusinat tai porkkanaraasteeseen appelsiininpalat.
Makuasioita ja jokaisella omansa.
Vierailija kirjoitti:
Kana, ananas ja aurajuusto toimii myös. Tuolla yhdistelmällä ei voi mennä pieleen.
Mistä muka saa pizzaan KANAA?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kana, ananas ja aurajuusto toimii myös. Tuolla yhdistelmällä ei voi mennä pieleen.
Mistä muka saa pizzaan KANAA?
Niin mistä muka pitsaa ja kannaa? Paras ja ainoa oikea pizza on Frutti di Mare, jossa on täytteenä jauhelihaa ja ketsuppia. Kaikki katkaravut, tonnikalat, jolopenat ja prostituutiokinkut sekä salmimakkara ovat erikoisuudetavoittelua ja snobnailua.
Lanttulaatikkopizza on parasta. Kyllä siihen sopii ananas ja aurajuustokin mukaan. Hätätilassa maksalaatikkopizzakin käy.
Pizza ilman ananasta maistuu pelkältä suolalta. Ananaksen makeus tuo sellaista tasapainoa makuun että on paljon herkullisempi.
Omat suosikit americana (kinkku-ananas-aura) ja mexicana (pepperoni-ananas-jalapeno).
Aurajuusto ei sovi mihinkään. Pitsan päällä karseinta. Ananas toimii, mutta mieluummin kirsikkatomaatti.
Vierailija kirjoitti:
Pizza ilman ananasta maistuu pelkältä suolalta. Ananaksen makeus tuo sellaista tasapainoa makuun että on paljon herkullisempi.
Omat suosikit americana (kinkku-ananas-aura) ja mexicana (pepperoni-ananas-jalapeno).
Se on jännää, kun muihin ruokiin käy suolainen-makea- yhdistelmä, mutta pizzassa se on muka pyhäinhäväistys joidenkin mielestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kana, ananas ja aurajuusto toimii myös. Tuolla yhdistelmällä ei voi mennä pieleen.
Mistä muka saa pizzaan KANAA?
Hö, joka paikasta.
Raxin kanapitsa on hyvää, tomaattikastikkeen tilalla ranskankermaa +kana ja aurinkokuivattu tomaatti. Sen tomaatin tilalle käy hyvin myös ananas.
Tuli nälkä.
Ei sovi, minusta se on aina ollut kamalaa. Aurajuusto kyllä sopii, varsinkin quattro formaggi-pizzaan.
Toki Suomessa se on suosituin täyte. Tämä kertoo enemmän suomalaisesta mausta. Sekin on ok.
Kana, ananas ja aurajuusto toimii myös. Tuolla yhdistelmällä ei voi mennä pieleen.