Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi Suomessa hotelliaamiaispöytä on täynnä rasvaista ruokaa?

Vierailija
07.11.2016 |

On Pekonia, nakkeja, rasvaista juustoa ja tietenkin jogurttia kauhotaan myslin tai murojen päälle. Unohtamatta tietenkään sitä lekkelemakkaran määrää kera pehmeän vaalean leivän. Terveellistä?

Kommentit (41)

Vierailija
1/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sitten pitäisi olla?

Vierailija
2/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaisi varmaan matkustella muuallakin kuin Suomessa:) Avartuisi vähän tuo perspektiivi siihen, mitä muualla tarjoillaan. Aamiaiseksi ja muutenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja yleensä aina löytyy myös puuroa, ja maustamatonta jugurttia, joskus on rahkaa, on hedelmiä, marjoja, vihanneksia, yleensä löytyy myös ruisleipää eikä pelkkää vaaleaa.

Vierailija
4/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinpä! Ja jos on jotain hedelmiä, niin ne on sen näköisiä niin kuin olisivat olleet siinä jo kaks kuukautta.

Vierailija
5/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitä brittejä. Kunnon hotellissa on mahdollista syödä terveellinen aamupala.

Vierailija
6/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siellä on monia vaihtoehtoja, kenenkään ei ole pakko valita niitä kaikkein epäterveellisimpiä. Lisäksi niinä harvoina kertoina kun Suomessa hotellissa yövyn, en viitsi aamupalalla välittää vaalean leivän tai jogurtin epäterveellisyydestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missähän hotelleissa sä yövyt? Oletko koskaan käynyt Suomen ulkopuolella?

Vierailija
8/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä missä hotelleissa sinä olet käynyt, mutta yleensä niistä löytyy myös puuroa, kurkkua, tomaattia, hedelmiä, sämpylöitä (muitakin kuin vaaleita), raejuustoa (ei ole niin rasvapitoista kuin tavalliset juustot), kananmunaa. Itse voit valita mitä syöt, kaikkea ei ole pakko ottaa. Jos valitset noita rasvapommeja niin eihän sille sitten mitään mahda.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuules aamupalan kuulu olla päivän energiapitoisin ateria. Ja miten niin Suomessa?? Matkaileppa enemmän niin et ole niin tiedostamaton. Brittiläiseen aamupalaan kuuluu rasvassa lilluvat pavut ja rasvassa uppopaistetut jutut. Keskieurooppalaisella aamupalalla syödään vaaleaa höttöleipää marmelaadilla.

Skandinaavinen aamupala tummalla leivällä on terveellisin.

Vierailija
10/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siellä buffetissa saa valita mitä syö. Minä otan yleensä puuron tai mysliä + pähkinöitä & maitoa tai jugurttia & hedelmiä/marjoja/mysliä. Usein parikin noista. Jos en syö puuroa/mysliä, otan sämpylän, jonka päälle levitettä, kurkkua, paprikaa, salaattia ja juuston tai kinkun viipaleen. Usein syön lisäksi yhden kananmunan ja hedelmäviipaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja yleensä aina löytyy myös puuroa, ja maustamatonta jugurttia, joskus on rahkaa, on hedelmiä, marjoja, vihanneksia, yleensä löytyy myös ruisleipää eikä pelkkää vaaleaa.

Miksi se puuro on muuten aina jotain ihan hirveää klimppistä tönkköä?? Tykkään kaurapuurosta, mutta hotellissa se on aina ihan kamalaa ja jää syömättä.

Vierailija
12/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et vissiin oo matkustellut muualla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Briteissä ja Irlannissa on aina rasvaista pekonia, paistettuja munia, makkaroita, croissanteja, vaaleaa paahtoleipää... Että kyllä muuallakin se aamupala on aika rasvainen. :-)

Vierailija
14/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi että normaalit hotellivieraat haluavat syödä hyvin eikä mitään pari linssiä ja itua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä ei ole pakko syödä jos ei halua.

Vierailija
16/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin no... mannereuroopassa se on croissant marmeladilla ja luokattoman huonoa kahvia.

Vierailija
17/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa mun mielestä sielä aamiaispöydissä on muutakin kuin ap:n mainitsemia.

Ruisleipää, salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, raejuustoa, puuroa, marjasurvosta, maustamatonta jugurttia, hedelmiä, hedelmäsalaattia, munia, kalkkunaleikkelettä..

Että eiköhän sieltä löydy jokaiselle jotakin.

Vierailija
18/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä väliä miten muualla on, jos nyt on puhe Suomen hotelleista?

Kyllä mäkin petyn joka kerta, kun sinne aamiaiselle menee. Mulla ei uppoa mitenkään mitkään nakit heti aamusta. Onneksi siellä on muutakin, mutta esim. hedelmät ja marjat voisi olla parempia.

Vierailija
19/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä taas valitsen mieluummin rasvan kuin sokerin, joten on hyvä, että kaikille on saatavissa ruokaa tarpeensa mukaan.

Vierailija
20/41 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkään en syö nakkeja, pekoneita enkä muutoinkaan prosessoituja lihatuotteita. SIlti saan mielestäni hotelleissa aina ihan hyvän aamupalan: keitetty kananmuna, leipäpala juustolla, kurkulla ja salaatilla, maustamatonta jogurttia hedelmillä tai marjoilla, tuoremehua ja kahvia. Jos on kuivattuja hedelmiä/siemeniä otan myös niitä ja joskus puuroakin. Joissakin paikoissa hedelmäsalaatti on kelvotonta esim laivoilla se on puolittain jäässä ja osin lilluu sulamisvesissä. Silloin pilkon itse tuoreita hedelmiä jogurttiini. Aika kranttu saa olla, jos ei mitään syötävää löydä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kuusi