Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko banaanin kolhiintuneen osan syödä?

Vierailija
05.11.2016 |

Voiko siis syödä banaanin, jossa on yhdessä kohtaa sellainen hieman kolhiintunut, vaalean ruskea ja vähän pehmentynyt alue vai onko pilalla?

Kommentit (9)

1/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Ooks tosissas?

Vierailija
2/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sä kuvittelet, ei tietenkään voi syödä! Porvoolaisten banaanien syöminen muutenkin todella kyseenalaista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Vastahan se ilmeisesti alkaa kypsyä. Suomalaiset jostain syystä yleensä haluavat syödä banaanit raakoina.

Vierailija
4/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väiti kirjoitti:

Joo. Ooks tosissas?

Lähinnä siksi mietin, kun se kuoren kantaosa oli kuitenkin vielä hieman vihreää, joten siksi hassua että se on sisältä sitten jo noin kypsynyt tms.

Vierailija
5/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ostit kolhiintuneen banaanin? Jos kolhiintui kotona, sen voi palauttaa.

Vierailija
6/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä syö. Voi kasvaa vaikka toinen pää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi ostit kolhiintuneen banaanin? Jos kolhiintui kotona, sen voi palauttaa.

Siis ihan normaalilta se kuori näytti, ei mitään kolhuja siinä. Vasta kun sen kuori niin yhdessä kohtaa hieman rusehtavaa.

Vierailija
8/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipas runollinen otsikko ja kyllä voi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä muuten tietää, että banaani on oikeasti pilalla?