Voiko banaanin kolhiintuneen osan syödä?
Voiko siis syödä banaanin, jossa on yhdessä kohtaa sellainen hieman kolhiintunut, vaalean ruskea ja vähän pehmentynyt alue vai onko pilalla?
Kommentit (9)
Mitä sä kuvittelet, ei tietenkään voi syödä! Porvoolaisten banaanien syöminen muutenkin todella kyseenalaista!
Voi. Vastahan se ilmeisesti alkaa kypsyä. Suomalaiset jostain syystä yleensä haluavat syödä banaanit raakoina.
Väiti kirjoitti:
Joo. Ooks tosissas?
Lähinnä siksi mietin, kun se kuoren kantaosa oli kuitenkin vielä hieman vihreää, joten siksi hassua että se on sisältä sitten jo noin kypsynyt tms.
Miksi ostit kolhiintuneen banaanin? Jos kolhiintui kotona, sen voi palauttaa.
Älä syö. Voi kasvaa vaikka toinen pää.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ostit kolhiintuneen banaanin? Jos kolhiintui kotona, sen voi palauttaa.
Siis ihan normaalilta se kuori näytti, ei mitään kolhuja siinä. Vasta kun sen kuori niin yhdessä kohtaa hieman rusehtavaa.
Olipas runollinen otsikko ja kyllä voi.
Mistä muuten tietää, että banaani on oikeasti pilalla?
Joo. Ooks tosissas?