Mitä suolaa käytätte ruoanlaitossa?
Kommentit (44)
On, jodioitu ruokasuola. Joskus padoissa karkea merisuola.
Jotain puhdistamatonta suolaa, jossa on mineraalit tallella.
Pieni ripaus Aromisuolaa tavallisen suolan sijaan. Antaa enemmän makua pienelläkin määrällä.
Vaaleanpunaista ruususuolaa joskus harvoin.
Danival, karkea puhdistamaton merisuola. Saa ostettua Ruohonjuuresta.
Tavallinen ruokasuola, josta on poistettu kaikki hyödylliset mineraalit ja hivenaineet on ravinneköyhää ja epäterveellistä.
Käyttäkää raffinoimatonta eli puhdistamatonta suolaa.
Herbamare, Himalaja, merisuola, jodioitu taitaa olla järjestys.
Jodioitua suolaa, jotta saan jodia tarpeeksi. Kilpirauhanen tarvitsee jodia, ennenvanhaan oli yleistä saada struuma jodin puutteen vuoksi.
Vierailija kirjoitti:
Tavallinen ruokasuola, josta on poistettu kaikki hyödylliset mineraalit ja hivenaineet on ravinneköyhää ja epäterveellistä.
Käyttäkää raffinoimatonta eli puhdistamatonta suolaa.
Kannattaa käydä lukemassa Juhani Knuutin kirjoitus suolasta.
http://hyvinvointi.ts.fi/?p=6929
Hän kirjoittaa muutenkin todella hyviä kirjoituksia terveyteen liittyvistä asioista.
Myllystä merisuola-yrttisekoitusta. Joskus Herbamarea.
Himalajan vuorisuolaa olen käyttänyt jo vuosia, pidän sen mausta kovasti.
Voiko olla mahdollista etten saa jodia tarpeeksi jos käytän merisuolaa ja harvemmin syön esim maitotuotteitakaan?
en käytä suolaa sitä on kaikkialla
Merisuolaa